Tgrt Haber
09 Ocak 2015 19:07

Pandev'in yerine o isim geliyor

Galatasaray, sürpriz bir şekilde gündeme gelen Brezilyalı golcü Fernandao transferi için hem Bursaspor'u hem de Atletico Parananse'yi ikna etmeye hazırlanıyor.

Pandev'in yerine o isim geliyor
galatasaray, pandev, isim,

Bursaspor’un golcüsü Fernandao, sürpriz bir şekilde Galatasaray’ın transfer gündemine gelmişti. Brezilyalı futbolcu, bilindiği gibi Yeşil-Beyazlı kulüpte kiralık oynuyor ve sezon sonuna kadar kontratı var.  Oyuncuyu bonservsiyle almak isteyen Galatasaray, hem Atletico Parananse’yi hem de Bursaspor’u ikna etmek istiyor. Bu doğrultuda tecrübeli futbolcular Engin Baytar ve Gökhan Zan’ın takasta kullanılması planlanıyor. Böylece Bursa, oyuncunun sözleşmesini fesh edecek ve Galatasaray da Brezilya kulübü ile el sıkışarak transferi bitirecek. Ancak Yeşil-Beyazlılar’ın Cim Bom’dan golcü talebinde bulunabileceği de gelen haberler arasında. Fernandao ise Galatasaray’a transfer olmayı çok istediğini menajerine bildirmiş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...