Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2021 23:33 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Pelkas gemileri yaktı! Trabzonspor’a gitmek istiyor

Fenerbahçe’nin Yunan yıldız futbolcusu Pelkas, devre arasında takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Trabzonspor’a gitmek isteyen Yunan futbolcu için Trabzonspor ve Fenerbahçe görüşmelerini sürdürüyor.

Pelkas gemileri yaktı! Trabzonspor’a gitmek istiyor
pelkas,fenerbahçe,trabzonspor

TGRT HABER

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon takımın yükünü taşıyan Yunan futbolcu Pelkas bu sezon forma giymekte zorluk çekiyor. Vitor Pereira'nın oyun planında yer bulamayan Pelkas'ın takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği iddia edildi.

TRABZONSPOR VE FENERBAHÇE GÖRÜŞME YAPIYOR

TGRT Haber’de yayımlanan Stüdyoda Futbol programında yorumculardan gazeteci Ahmet Ercanlar, Pelkas’ın ayrılmak istediğini doğruladı. Pelkas’ın Trabzonspor’a gitmek istediğini belirten Ercanlar, “Belki kendi vatandaşları olduğu için Trabzonspor’a gitmek istiyor olabilir. Trabzonspor ve Fenerbahçe bu konu ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...