Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 11:09

Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi fiziksel açıdan Avrupa seviyesine taşıyacak!

Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi fiziksel açıdan Avrupa seviyesine taşıyacak!
Vitor Pereira,Fenerbahçe

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam eden sarı-lacivertliler, sabah saatlerinde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmana, milli takımlarda bulunmaları sebebiyle izinli olan Zanka, Attila Szalai ve Enner Valencia katılmadı. Hafif ağrıları bulunan Nabil Dirar çalışmalarını bireysel sürdürdü.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdmanın basına kapalı kısmında ise taktiksel çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Fenerbahçe, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi fiziksel açıdan Avrupa seviyesine taşıyacak!

PEREİRA TAKIMI FORMDA TUTMAK İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımını fiziksel açıdan Avrupa kulüpleri seviyesine taşımayı hedefliyor.

Portekizli teknik adam, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen kampta, oyuncularının fiziksel açıdan güçlenmeleri için antrenmanlar dışında da yardımcılarıyla yoğun bir mesai harcıyor. 52 yaşındaki çalıştırıcı, sarı-lacivertli ekibi özellikle fiziksel açıdan sezona tam anlamıyla hazır hale getirmek için değişik metotlar uyguluyor. Topuk Yaylası'ndaki hava şartları nedeniyle yoğun sis oluşan antrenman saatlerinde takımını salona alan Pereira, burada da oyuncularıyla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor.

Futbolcularıyla konuşmalarında onları çok çalışma ve kazanmaya inanan bir ekip olma üzerine motive ettiği öğrenilen Pereira'nın, bir diğer önem verdiği konunun da takımda gerçekleşmesini istediği pozitif hava olduğu belirtildi.

Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi fiziksel açıdan Avrupa seviyesine taşıyacak!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...