Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2014 20:28

Real Madrid ilk yarıda bitirdi

İspanya La Liga 6. hafta maçında Real Madrid, deplasmanda Villareal'in konuğu oldu.

Real Madrid ilk yarıda bitirdi

 İspanya La Liga 6. hafta maçında Real Madrid, deplasmanda Villareal'i 2-0 mağlup etti.

Henüz 5. dakikada Kroos'un soldan kullandığı kornerde Ramos topu ağlara gönderdi. Ramos vuruştan önce topu elle kontrol ettiği için gol sayılmadı.
33. dakikada Kroos'tan pası alan Modric, yayın hemen dışından uzak köşeye çok sert vurdu. Kaleci topu izlemekle yetindi ve Real Madrid öne geçti. 0-1
 
40. dakikada ise kontraya çok hızlı çıkan Real Madrid'de James sağ kanattaki Benzema'yı gördü. Benzema yerden ortaladı ve Ronaldo çok rahat bir vuruşla golü attı: 0-2
 
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
 
İkinci yarıya daha istekli başlayan Villarreal'de 49. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Vietto'nun yakın direğe şutunu Casillas kornere çeldi. 53'te ise sağdan etkili gelen Villarreal'de Cani'den pası alan Mario'nun ceza sahası çizgisi üzerinden sert şutu yandan auta çıktı.
 
60. dakikada Bale'in sağdan ön direğe ortasında Real Madridli oyunculardan önce Musacchio araya girip topu uzaklaştırdı. 72'de Espinosa sağ kanattan topu taşıyıp Vietto ile verkaça girdi. Espinosa'nın çaprazdan şutu savunma takılırken Villarreal penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.
 
Maçın 77. dakikasında Villarreal atağında savunmadan seken topa gelişne Jonathan dos Santos sert vurdu. Top kaleci Casillas'ın kucağında kaldı.
 
Kalan sürede tempo çok düşerken Real Madrid gol yemeden maçı tamamladı: 0-2
 
Maç sırasında Manchester United taraftarlarının kiraladığı bir uçakla El Madrigal'in üzerinde "Eve dön Ronaldo" pankartı dolaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...