Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2014 23:17

Sağlam süper galibiyetin şifresini verdi

Eskişehirspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Sağlam süper galibiyetin şifresini verdi

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Sağlam, "Trabzonspor son dönemde üst düzey futbol oynuyor. Öne çıkan tarafları kadar zaafları da var. Atak yaparken topu kaptırdığında şiddetli bir pres uyguluyor. Ancak presi kırdıktan sonra topu kendi oyuncumuza taşıyıp rakibin defansını önde yakalayabilirseniz pozisyon elde edersiniz. Hafta içinde bunlara çok çalıştık. İlk ve son golümüz de bu beklentiye uygun pozisyonlar oldu" dedi.

'KADRO KALİTESİNE YAKIŞMAYAN BİR DURUM'

Alt sıralardan kurtulmak istediklerini dile getiren başarılı hoca, "Skoru erken 2-0'a taşıyabilirdik ancak şunu söyleyebilirim ki biz çok aşağılarda kaldık. Kadro kalitesine ve şehrin futbola bakışına yakışmayan bir durum. Bunu çevireceğiz inşallah. Alt sıralardan kurtulup, üzerimizdeki baskıyı atmamız gerekiyor" yorumunda bulundu.

Oynadıkları futbolun kaliteli olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Daha yukarıda olabilecek kaliteyi gösterdik. Bu maçın iyi taraflarını ön plana çıkartarak daha güzel bir oyunla Gaziantepspor maçında sahada olabiliriz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...