Tgrt Haber
04 Eylül 2021 08:59

Şenol Güneş: Ders aldık, hata yapmayacağız

Karadağ maçında kaybedilen 2 puana rağmen grupta lider olduklarını hatırlatan ay yıldızlı takımın teknik direktörü “Cebelitarık ve Hollanda maçlarına konsantre olduk” diye konuştu.

Şenol Güneş: Ders aldık, hata yapmayacağız
şenol güneş,a milli takım,cebelitarık türkiye maçı,milli takım

Karadağ karşısında istediğini alamayan A Millî Takım’ımız bu akşam Cebelitarık’a konuk olacak. Mücadele Victoria Stadında 21.45’te başlayacak. Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak takıma İspanya’da dâhil oldu.

TELAFİ ETMEK ELİMİZDE

İki farklı skoru koruyamayıp Karadağ karşısında alınan beraberliğin takımdaki herkese ders olduğunu söyleyen teknik direktör Şenol Güneş “Takım olarak kazanıyoruz ya da kaybediyoruz. Takımın başında ben olduğuma göre sorumluluk da benim. Letonya ve Karadağ maçlarındaki kayıpları telafi etmek de elimizde” dedi.

Şenol Güneş: Ders aldık, hata yapmayacağız

KABAK VE ÇAĞLAR GELDİ

Grubun zayıf halkası olmasına rağmen Cebelitarık’ı küçümsemeden oynayacaklarını söyleyen Şenol Hoca “Bir konsantrasyon kaybının nelere mal olduğunu gördük. Bundan sonra hata yapmayacağız. Her şeye rağmen grubumuzda lideriz. Hem Cebelitarık hem de ardından oynayacağımız Hollanda maçına konsantre olduk” dedi. Premier Lig’de forma giyen Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak, kampa katıldı. Geçen ay Watford’a transfer olan Ozan Tufan ise İngiltere’de oturum izinlerini henüz çıkaramadığı için gelemedi.

Şenol Güneş: Ders aldık, hata yapmayacağız

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...