Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Eylül 2021 07:34

Şenol Güneş’ten TFF’ye: Hak etmediğim parayı almam

A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda'ya ağır mağlup olması ve karşılaşma sonra çıkan 'yalvardılar' krizi ile birlikte Şenol Güneş'in Milli Takım'daki 2. dönemi sona erdi. Tecrübeli teknik adamla karşılıklı olarak yollar ayrılırken Güneş TFF'den tazminat istemeyecek.

Şenol Güneş’ten TFF’ye: Hak etmediğim parayı almam
şenol güneş,,a milli takım,,türkiye,

A Milli Takım’ın başındaki görevi sona eren Şenol Güneş, TFF’den tazminat talep etmeyecek

TAZMİNAT İSTEMEDİ

Kamuoyunun en çok merak ettiği konuların başında Şenol Güneş ayrılığında tazminat var mı yok mu? Cevap Şenol Hoca’nın tavrında gizli. Tecrübeli teknik adam, TFF ile yaptığı görüşmede “Maç kaybedebilirim, puan kaybedebilirim ama onurumu kaybetmem. Hak etmediğim parayı almam. Sizden tazminat talebim yok” dedi. Haziran 2022’de mukavelesi bitecek olan ve yaklaşık 30 milyon TL civarında tazminat hakkı bulunan Güneş’e ödeme yapılıp yapılmayacağına TFF Yönetim Kurulu karar verecek.

GÜNEŞ’İN KARNESİ

1. DÖNEM: 50 maç, 23 galibiyet, 12 beraberlik, 14 mağlubiyet, 72 gol attık, 50 gol yedik

2. DÖNEM: 32 maç, 15 galibiyet, 10beraberlik, 7 mağlubiyet, 55 gol attık, 40 gol yedik

Hatırlanacağı gibi Demirören yönetimi, Fatih Terim ile yedi yıllık mukavele yapmış sonra erken fesih sebebiyle 5,2 milyon TL tazminat ödemişti. Terimde o parayı Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlamıştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...