Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2021 19:52

Sergen Yalçın'dan Devler Ligi yorumu: Biz bu seviyede değiliz

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 4. haftasında Beşiktaş, Portekiz deplasmanında Sporting ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçta çok hata yaptıklarını söyleyen teknik direktör Sergen Yalçın, "Burası başka bir seviye biz o seviyede değiliz" dedi.

Sergen Yalçın'dan Devler Ligi yorumu: Biz bu seviyede değiliz
Sporting,Beşiktaş,canlı anlatım,maç,UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a konuk oldu. Henüz puanı bulunmayan siyah-beyazlılar, gruptaki son maçında Vodefone Park'ta Sporting Lizbon’a 4-1 kaybetmişti. Beşiktaş, rakibine deplasmanda da boyun eğdi, maçı 4-0 kaybetti.

'BU SEVİYEDE DEĞİLİZ'

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Maalesef hakem arkadaşın uydurduğu penaltıyla demoralize olduk. Burada kaybedilen maçların sorumluluğunu alması gereken benim, oyuncularım değil. Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar, üst seviye" sözlerini kullandı. 

Sergen Yalçın'dan Devler Ligi yorumu: Biz bu seviyede değiliz

LİGE ODAKLANMALIYIZ

Siyah beyazlı çalıştırıcı, "Ağır bir mağlubiyet aldık ama 30 dakikalık bölümde oyunda çok da bir şey yoktu.  Şu andan sonra yapacağımız şey tekrar lige dönüp, oyuncularımızı toparlayıp önümüzdeki maça hazırlamak. Hayat devam ediyor" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...