Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2014 19:51

Sneijder'den ManU açıklaması

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'den Manchester United'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine ilginç açıklamalar geldi.

Sneijder'den ManU açıklaması
galatasaray, manchester united, wesley sneijder,

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder'in İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olacağı, hatta bu transferin ocak ayında gerçekleşeceği iddia edilirken oyuncunun ağzından, "İstanbul'da her şey güzel. Türkiye'ye tamamen adapte oldum. Kendimi çok rahat hissediyorum. Van Gaal'in benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor. O bir futbol uzmanı. Ancak şu anda gelip beni ikna etmeleri çok zor" ifadelerine yer verildi. Wesley Sneijder, Inter'de oynadığı dönemde Manchester United'a transferinin gündeme geldiğini ve çok yaklaştıklarını ifade ederken, "Ama şu anda bunu neden konuşuyoruz? Galatasaray için oynuyorum. Şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"Galatasaray beni ucuz bir miktara bırakmaz"

Sneijder'in ayrıca konuyla ilgili, "Galatasaray beni ucuz bir miktara bırakmaz. Bir anlaşma olması çok zor görünüyor" diyerek takımdan ayrılma ihtimalinin bulunmadığına işaret etti.

Galatasaray'da yaşanan sorunlar ve alınan kötü sonuçların ardından Sneijder ile Juventus ve Manchester United'ın ilgilendiği dış basında manşet olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...