Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 16:59

Galatasaray'da ayrılık vakti! Falcao ve Feghouli... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluk olmak ve genç bir takım inşa etmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de netleşiyor. Başkan Burak Elmas yaptığı açıklamada, Falcao ve Feghouli'nin mali açıdan kadro planlarında yer almadığını dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından yıldız futbolcuların takımdan ayrılması bekleniyor. Cezayirli yıldız futbolcu Sofiane Feghouli'ye Yunan ekibi talip oldu.

Galatasaray'da ayrılık vakti! Falcao ve Feghouli... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Radamel Falcao,Sofiane Feghouli,Olympiakos

Yeni sezon kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılıklarla ilgili de gelişmeler yaşanıyor... Yüksek maaşları nedeniyle gözden çıkarılan Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerini yapabilmesi için hayati önem arz ediyor.

FALCAO'YA TALİP VAR

35 yaşındaki yıldızın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle seçeneğinin fazla bulunmadığı ancak River Plate ve Millonarios'a dönme ihtimalinin bulunduğu iddia edilmişti.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Radamel Falcao bu yaz Galatasaray'dan ayrılabilir. Portekiz ekiplerinden Braga, tecrübeli golcüyü renklerine bağlamak isterken oyuncunun 5 milyon Euro'luk yıllık ücreti Braga'yı zorluyor.

Diğer yandan Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden bazı kulüpler de Falcao'nun durumunu yakından takip ediyor.

OLYMPIAKOS, FEGHOULI'Yİ İSTİYOR

Kadrosunu Henry Onyekuru ile güçlendiren Olympiakos'un transfer hamleleri sürüyor. Yunan basınına göre, Pire ekibi şimdi de Galatasaray'da gözden çıkarılan Sofiane Feghouli'ye kancayı attı.

Gazete ve internet sitelerinde yer alan haberlere göre; Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins, Cezayirli yıldızın transferi için yönetime rapor verdi. Yunan ekibinin yetkilileri, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, "Feghouli'den kendisine kulüp bulmasını istedim" açıklamasının ardından transfer konusunda girişimleri hızlandırma kararı aldı.

MAAŞ SORUNU

Galatasaray'ın 31 yaşındaki futbolcudan yüksek bir bonservis beklentisi olmadığını yazan Yunan basını, tek sorunun Feghouli maaşı olduğunu belirtti. Olympiakos'un Cezayirli futbolcuya 2.5 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam teklif etmesinin mümkün olmadığı, maaşın bir kısmının Galatasaray tarafından ödenmesi halinde transferin gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

4 MİLYON EURO...

2017 yılında 4 milyon 250 bin Euro karşılığında West Ham United'tan sarı-kırmızılılaraa transfer olan Sofiane Feghouli'nin bonuslarla 4 milyon Euro'ya yakın maaşı bulunuyor. Sözleşmesinin son yılına giren tecrübeli yıldız, Galatasaray formasıyla 133 maçta 29 gol atıp 27 asist yaparken 2 de şampiyonluk yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...