Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2015 19:37

Sow'un attığı gol takımına zaferi getirdi

Afrika Uluslar Kupası'da C Grubu'nun açılış maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Senegal, 79. dakikada oyuna giren Fenerbahçe'nin yıldızı Moussa Sow'un 90 artı 3. dakikada attığı golle Gana'yı 2-1 mağlup etti.

Sow'un attığı gol takımına zaferi getirdi
sow, senegal, zafer,

Afrika Uluslar Kupası'nın ölüm grubu olarak adlandırılan Senegal, Güney Afrika, Cezayir ve Gana'nın bulunduğu C Grubu'nun açılış maçında nefes kesti. Senegal, 79. dakikada oyuna giren Fenerbahçe'nin yıldızı Moussa Sow'un 90 artı 3. dakikada attığı golle Gana'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Senegal, Afrika Uluslar Kupası'nda 2006 yılından bu yana ilk galibiyetini aldı. Grubun ilk maçında Gana ile Senegal karşı karşıya geldi. Gana, 14. dakikada Andre Ayew'in penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Senegal, 58. dakikada Mame Biram Diouf ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Mücadele bu dakikadan sonra daha da heyecanlı geçti. Golcülerini kenarda tutmakla eleştirilen Senegal Teknik Direktörü Alain Giresse, 79. dakikada Fenerbahçe'nin golcü ismi Moussa Sow'u oyuna aldı. Sow, karşılaşmanın 90+3. dakikasında attığı golle Senegal'i galibiyete taşıdı. Senegal bu galibiyetle grup maçlarına 3 puanla başladı. Doğum gününü kutlayan Sow, attığı kritik golle de ülkesine 3 puan kazandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...