Tgrt Haber
08 Ekim 2021 20:22

Stefan Kuntz Dünya Kupası için umutlu konuştu: Pes etmeyiz

Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde Norveç ile Kadıköy’de 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ancak yaşadıkları konsantrasyon kaybının skoru etkilediğini söyleyen Alman hoca, "Dünya Kupası için şansımızı sonuna kadar zorlayacağız" dedi

Stefan Kuntz Dünya Kupası için umutlu konuştu: Pes etmeyiz
A Milli Futbol Takımı,Stefan Kuntz,2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri,Ülker Stadyumu,Norveç,Türkiye

A Milli Futbol Takımımızı yeni teknik direktörü Stefan Kuntz önderliğinde 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubundaki 7. maçında Ülker Stadyumu'nda Norveç'i konuk etti. Zorlu mücadelede Türkiye, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 

A Milli Takım'ın başında ilk sınavını Norveç karşısında veren Teknik Direktör Stefan Kuntz mutlu bir başlangıç yapamadı. Maç öncesi basın toplantısında "Norveç maçını kazanmak için bir taktik bulduk. Keyifli bir şekilde maça çıkacağız" diyen Alman çalıştırıcı, karşılaşmanın başında planlarının işlediğini ancak daha sonra konsantrasyon kaybı yaşadıklarını söyledi. Öne geçtikten sonra topu rakibe bıraktıklarını söyleyen Kuntz, "Norveç'in rahat oyun kurmasına izin verdik. Daha sıkı pres yapmamız gerekirdi" dedi.

EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Pres eksikliğini giderdikten sonra tekrar planladıkları oyunu sahaya yansıtabildiklerini söyleyen Stefan Kuntz, "İstediğimiz baskıyı oluşturduk ve oyunu kontrol ettik ama hücumda biraz şanssızdık. Taktik anlamda daha geliştireceğimiz çok eksiğimiz var. Önemli olan gelişime uyum sağlayacak oyunculara sahip olmamız. Daha iyi olacağız" sözlerini kulandı. Alman teknik adam Katar 2022 şansı için "Önümüzde üç maç var. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız" dedi

TÜRKİYE'NİN KALAN MAÇLARI:

Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda mücadele ediyor. A Milli Takım gruptaki kalan maçlarına Norveç ile devam ederken FIFA 2022 Dünya Kupası Türkiye kalan maçları merak konusu oldu. Türkiye Norveç maçı ardından gözler FIFA 2022 Dünya Kupası Letonya maçına çevrildi. Türkiye Letonya maçı 11 Ekim tarihinde rakip sahada yapılacak.

İşte Türkiye FIFA 2022 Dünya Kupası maç fikstürü:

11 Ekim: Letonya - Türkiye
13 Kasım: Türkiye - Cebelitarık
16 Kasım: Karadağ - Türkiye

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...