Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 09:59

Beşiktaş'ta Diego Godin sürprizi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, alternatifi bol ve iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, defansa takviye için önemli bir ismi listesine ekledi. Diego Godin'e teklif götüren Beşiktaş olumlu yanıt aldı.

Beşiktaş'ta Diego Godin sürprizi! Son dakika transfer haberleri
Diego Godin,Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, stoper transferi için tecrübeli bir isme yöneldi. Siyah-beyazlılar, İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari forması giyen tecrübeli futbolcu Diego Godin'i gündemine aldı. Sabah'ta yer alan habere göre Kartal, Uruguaylı oyuncuya 1+1 yıllık kontrat teklifinde bulundu. Godin ise 2 yıllık sözleşme istedi. 35 yaşındaki savunmacının, Beşiktaş'ın opsiyonlu teklifini maç sayısına bağlı olarak düzenlemesine de sıcak baktığı belirtildi.

İtalyan ekibinden yıllık 3 milyon euro kazanan oyuncuyu, maaşının belli bölümünü karşılayarak kadrosuna katmayı düşünen Beşiktaş, kulübüyle de görüşmelerine devam ediyor.

Geçen sezon başında Inter'den Cagliari'ye transfer olan ve mukavelesi 2023'te bitecek olan Godin, 28 lig maçında 1 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...