Tgrt Haber
24 Kasım 2021 18:57

Xavi gönderiyor! Fenerbahçe'den Samuel Umtiti sürprizi

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, gözünü ocak ayı transfer dönemine çevirdi. Özellikle savunmaya takviye yapmak isteyen sarı-lacivertli ekip Barcelona'da teknik direktör Xavi'nin gözden çıkardığı Samuel Umtiti'ye talip oldu.

Xavi gönderiyor! Fenerbahçe'den Samuel Umtiti sürprizi
Samuel Umtiti,Fenerbahçe,Xavi,Barcelona

Barcelona'nın efsane futbolcusu ve yeni teknik direktörü Xavi'nin planları arasında yer almayan Samuel Umtiti için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı.

Akşam'ın derlediği habere göre; İspanyol basını, Barcelona'da gözden düşen ve Xavi'nin istemediği Samuel Umtiti'yi Fenerbahçe'ye yazdı. 28 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık sorunları sonrasında gözden düşmüştü. Katalan ekibi, Xavi'nin istemediği futbolcunun mukavelesini feshetmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, her ihtimale karşı Umtiti'yi listenin başında tutuyor...

Kanarya'nın, Szalai'yi Chelsea'ye satması halinde Umtiti'nin istediği yıllık ücreti verebileceği kaydedildi. Szalai için istenen bonservis bedeli ise en az 20 milyon euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...