Tgrt Haber
21 Temmuz 2021 19:06

Stryger Larsen Galatasaray'da! İşte bonservis bedeli... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; İtalya basını Galatasaray'ın Udinese'nin sağ beki Stryger Larsen'in transferi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Ayrıca transferin maliyetini de aktardı.

Stryger Larsen Galatasaray'da! İşte bonservis bedeli... Son dakika transfer haberleri
Stryger Larsen,Galatasaray

İtalyan basını Galatasaray'ın yeni transferini duyurdu. Sağ bek takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Udinese'nin Danimarkalı oyuncusu Larsen ile anlaştı. Sky Sports Italia'nın haberine göre; tecrübeli oyuncu yakında Udinese'ye veda edecek. Galatasaray, Larsen için İtalyan temsilcisine 4 milyon euro ödeyecek. Cimbom, tecrübeli sağ beke ise yıllık 1.6 milyon euro garanti ücret ödeyecek.

Watford ve West Ham'ın da transfer hedeflerinden biri olduğu kaydedilen 30 yaşındaki Danimarkalı oyuncunun, Avrupa'da oynamak istediği için tercihini Galatasaray'dan yana kullandığı da kaydedildi.

JENS STRYGER LARSEN KİMDİR?

Kariyerine ülkesinde Bröndby'de başlayan Larsen, 2013'te önce ülkesinde Nordsjaelland'a geçiş yaptı, ardından 1 sene sonra 670 bin euroya Austria Wien'e transfer oldu. Burada 3 sezon geçiren Danimarkalı, 2017'de 500 bin euro bedelle Udinese'ye imza attı. Udinese'de 140 maça çıkan Larsen, 5 gol ve 8 asistlik skor katkısı yaptı. Danimarka Milli Takımı ile Euro 2020'de boy gösteren Larsen, 42 kez milli olurken, 2 kez ağları sarstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...