Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 08:20

Attila Szalai'ye teklif yağıyor! İşte Fenerbahçe’nin istediği ücret…

Son dakika transfer haberi: Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Macaristan formasıyla EURO 2020'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Attila Szalai'ye bir talip daha çıktı. Szalai için Daha önce West Ham United nabız yoklarken, Leeds United da devreye girdi.

Attila Szalai'ye teklif yağıyor! İşte Fenerbahçe’nin istediği ücret…
Attila Szalai,Fenerbahçe

Macaristan forması ile EURO 2020'de çok iyi bir performans ortaya koyan Attila Szalai'ye İngiltere'den bir talip daha çıktı. Geçen sezon Apoel Limasol'dan 2 milyon Euro'ya alınan 23 yaşındaki oyuncu için başkan Ali Koç kapıyı 25 milyon Euro'dan açıyor.

Sabah'ın haberine göre; daha önce West Ham United nabız yoklarken, Leeds United da devreye girdi. F.Bahçe forması ile 22 maça çıkan ve 3 kez de gol bulan başarılı stoper konusunda F.Bahçe yönetimi indirime gitmeyi düşünmüyor. 25 milyon Euro'nun altında bir bedele satılmayacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...