Tgrt Haber
25 Ekim 2014 18:48

Tayfun Dortmund'u da çarptı

Tayfun Korkut'un çalıştırıp, Ceyhun Gülselam'ın formasını giydiği Hannover 96, Borussia Dortmund'u deplasmanda 1-0 yendi.

Tayfun Dortmund'u da çarptı
tayfun korkut, dortmund, maç,

Almanya'da Bundesliga'da oynanan B.Dortmund-Hannover 96 maçını Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Hannover 1-0 kazandı. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakibi olan B.Dortmund Bundesliga'da 9.hafta maçında evinde karşılaştığı Hannover 96 mağlubiyeti sonucu ligde ki 6. mağlubiyetini aldı. Tayfun Korkut'un teknik adamlığını yaptığı Hannover 96 ise aldığı bu galibiyet ile Bundesliga'da 13 puana yükseldi. Hannover'in golü 62.dakikada Japon yıldız Hiroshi Kiyotake'den geldi.Bu arada Hannover forması giyen eski Galatasaraylı Ceyhun Gülselam ilk 11'de başladığı karşılaşmada 89. dakikada gördüğü ikinci sarı kart nedeni ile oyundan ihraç edildi ve takımı Hannover'i 10 kişi bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...