Tgrt Haber
30 Kasım 2021 19:55

Cristian Tello transferinde Trabzonspor'a dişli rakip!

Son dakika Trabzonspor haberi: Spor Toto Süper Lig'in 36 puanlı namağlup lideri Trabzonspor, ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlayıp devre arasında kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Bordo-mavililerde birçok isim gündeme gelmişti. Bu isimlerden biri de Real Betis'ten ayrılması beklenen Cristian Tello'ydu. İtalyan basınında yer alan haberde Cristian Tello için İtalya Serie A takımlarından Cagliari'nin devreye girdiği iddia edildi.

Cristian Tello transferinde Trabzonspor'a dişli rakip!
Süper Lig,Trabzonspor,Cristian Tello

Spor Toto Süper Lig'de en yakın takipçisinin 10 puan önünde olan lider Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamlayıp, nokta isimlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Fırtına'da gündeme gelen isimlerden biri de Gervinho'nun sezonu kapatmasıyla Real Betis'ten ayrılması beklenen Cristian Tello olmuştu.

CAGLIARI DEVREDE

İtalyan basınında yer alan haberde İtalya Serie A takımlarından Cagliari'nin de yıldız futbolcu için devreye girdiği iddia edildi. Eski Barcelona ve Fiorentina oyuncusunun İtalya'ya dönebileceği yazıldı. Haberde teknik direktör Walter Mazzarri'nin de transfere onay verdiği aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...