Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2022 19:54

Galatasaray'da Domenec Torrent'in Türk yardımcısı kim olacak? İki aday var...

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine takımın başına geçen Domenec Torrent'in yardımcılarından birinin Türk olması planlanıyor. Bu doğrultuda birçok isimle görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetimin radarına iki isim daha girdi. Cimbom'da İspanyol teknik adamın yanına düşünülen Türk antrenörler listesinde Cihat Arslan ve Tugay Kerimoğlu'nun bulunduğu ifade edildi.

Galatasaray'da Domenec Torrent'in Türk yardımcısı kim olacak? İki aday var...
Galatasaray,Cihat Arslan,Tugay Kerimoğlu

Geçtiğimiz günlerde Spezia'da çalışan Tuğberk Tanrıvermiş ile ilgili girişimlerde bulunan Galatasaray yönetimi, genç antrenörün İtalya'dan ayrılışıyla ilgili sorun yaşayınca Cihat Arslan ve Tugay Kerimoğlu gibi tecrübeli antrenörlere yöneldi.

Süper Lig'i, hakemleri ve ülkedeki futbol iklimine yönelik Torrent'i bilgilendirecek ve yardımcı olabilecek bir ismi arayan Galatasaray yönetiminin Cihat Arslan ve Tugay Kerimoğlu'na teklif götürdüğü aktarıldı. Galatasaray'da yardımcı hoca meselesinin kısa süre içerisinde netlik kazanması ve Hatayspor maçında Torrent'in yardımcısı olacak ismin göreve başlaması bekleniyor.

Ayrıca Galatasaray, Barcelona'da altyapıda görev yapan kaleci antrenörü Ricard Segarra ile anlaştı. Segarra'nın bu gece İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...