Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2015 18:16

Trabzonspor, Balıkesirspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Kupada aldığı iyi sonuçlarla lig yaralarını sarmaya çalışan Bordo-Mavililer, ilk yarının son, yılın ilk lig maçını kazanıp tatile huzurlu girmek istiyor.

Trabzonspor, Balıkesirspor maçında ilk 11'ler belli oldu

BALIKESİRSPOR - TRABZONSPOR
STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV ve Mynet Canlı Anlatım

İlk 11'ler

BALIKESİRSPOR:Emrullah, Uğur, Kulusic, Hasan, Bülent, Eray, Aykut, Sercan, Vargas, Burak, Gökhan

TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

TRABZONSPOR: İbrahim, Bosingwa, Mustafa Akbaş,  Aykut, Musa, Soner, Ferhat, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Yusuf, Sefa.

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Süper Lig’de haftanın ve ilk yarının finalini Trabzonspor yapıyor. Bordo-Mavililer, son haftalarda çıkışa geçen ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Balıkesirspor’a konuk oluyor. Ligde son hafta Eskişehirspor karşısında aldığı 4-1’lik yenilgiyi Türkiye Kupası’ndaki Manisa galibiyeti ile hafifleten Karadeniz ekibi, ilk yarının son, 2015’in ilk mücadelesinde 3 puanı alan taraf olmakta kararlı. Fırtına’da Mehmet Ekici’nin ilk 11’e dönmesi Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal’ı hayli rahatlatırken, kaleyi de son maçlarda olduğu gibi yine Fatih Öztürk’ün yerine İbrahim’in koruması bekleniyor. Balıkesir yolculuğu öncesinde iddialı konuşan Trabzonsporlu oyuncular, “Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanları ikinci etapta mutlaka telafi edeceğiz. Yeni yine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun da yolu kazanmaktan geçiyor” değerlendirmesini yaptılar.

Balıkesirspor

Trabzonspor’u ağırlayacak olan Balıkesirspor, son haftalarda gözle görülür bir yükselişe geçmiş durumda. Bunda teknik direktör değişikliğinin de rolü büyük şüphesiz. Kemal Özdeş’in ekibi, Süper Lig’de oynadığı son iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. Balıkesirspor evinde Kasımpaşa’yı 5-3 ile mağlup ederken, ardından da Kardemir Karabükspor deplasmanında 3 puanı tek golle almayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...