Tgrt Haber
29 Aralık 2014 18:16

Trabzonspor, Eskişehirspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 15. Haftasının kapanış maçında Trabzonspor evinde Eskişehirspor'u ağırlıyor.

Trabzonspor, Eskişehirspor maçında ilk 11'ler belli oldu

TRABZONSPOR - ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 20:00

YAYIN: Lig TV ve MYNET Canlı Anlatım

HAKEM: Özgür Yankaya

İLK 11'LER

TRABZONSPOR: İbrahim Demir, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, İshak, Medjani, Constant, Özer, Soner, Yusuf, Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kaan, Diego, Berkay, Kamil, Causic, Aytaç, Erkan, Ömer, Sissoko, Funes

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de evinde ağırlayacağı Eskişehirspor’u yenerek ligin ilk yarısında sahasındaki maçları yenilgisiz kapatmayı amaçlıyor. Haftanın kapanış mücadelesini bugün saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker’de Eskişehirspor ile oynayacak olan Trabzonspor, bu sezon ligde evinde yenilgi yüzü görmedi, 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Kendi sahasında Fenerbahçe (0-0), Kasımpaşa (1-1) ve Gaziantepspor (4-4) ile berabere kalan Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu (3-1), Torku Konyaspor (3-2), Gençlerbirliği (4-1) ve Çaykur Rizespor’u (3-2) mağlup etti. Deplasman maçlarına göre evinde başarılı sonuçlar alan Karadeniz temsilcisi, Trabzon’daki son 3 mücadelesinden de galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor, bu periyotta attığı 18 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü.

Puan farkı 5

Ligde 6. sırada yer alan Trabzonspor’un, 4. Başakşehir’le arasında 5 puanlık fark bulunuyor. Kritik bir mücadeleye çıkacak olan Bordo-Mavililer, taraftarı önünde kazanıp ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor. Fakat 3 puanı Es Es alırsa Bordo Mavililer’de büyük bir darbe almış olacak. Öte yandan Ersun Yanal için bu karşılaşma farklı bir anlam taşıyor. Aktif futbol hayatını 2003’te bıraktıktan sonra sırasıyla Samsunspor, Kayserispor, Beşiktaş ve Bursaspor’da teknik direktörlük yapan Sağlam, 2013-2014 sezonunda Ersun Yanal’ın yerine Eskişehirspor’un başına geçmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...