Tgrt Haber
06 Aralık 2021 18:55

Trabzonspor sol bekini İtalya'da buldu! Kostas Manolas

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'de puan farkını açarak namağlup liderliğini sürdüren Trabzonspor, devre arası transfer döneminde takıma 3-4 takviye yapacak. Bordo-mavililer, kanat transferinin ardından Napoli'de forma giyen Yunan sol bek Kostas Manolas'ın peşine düştü.

Trabzonspor sol bekini İtalya'da buldu! Kostas Manolas
​Trabzonspor,Ahmet Ağaoğlu,Kostas Manolas,Napoli

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde bir Yunan oyuncu daha kadrolarına katabileceklerini söylemişti. Bu sözlerin ardından birçok iddia ortaya atıldı.

Karadeniz Gazete'de yer alan habere göreİ en çok üstünde durulan söylenti, Sassuolo'dan Kyriakopoulos'un bordo-mavililerin yeni sol beki olacağı yönündeydi... Ancak bu iddiaya paralel bir iddia İtalya'dan geldi. Napoli'de bu sezon büyük hayal kırıklığına neden olan Kostas Manolas'ın Yunanistan'a dönmeye hazır olduğu, Olympiakos'la görüşme halinde olduğu iddia edildi. Bununla birlitek Yunan stopere Türkiye'de şampiyonluğa oynayan Trabzonspor'un da talip olduğu belirtildi.

Bordo-mavililer sezon başında Bologna'dan Denswill'i kiraladı ancak oyuncudan istediği verimi alamadı. Devre arasında bir değişiklik olabileceği kaydedildi.

Ayrıca gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için de Manolas gibi üst düzey bir stoper kadroya katılabilir. Manolas, 2019'da 36 milyon euro'ya Roma'dan Napoli'ye katılmıştı. Bu sezon ise sadece 4 maçta oynayabildi.

KOSTAS MANOLAS KİMDİR?

Kostas Manolas, 14 Haziran 1991 tarihinde Nakşa, Yunanistan'da dünyaya gelmiştir. İkizler burcudur. 189 boyunda, 83 kg ağırlığındadır. Yunan futbolcu Konstantinos Manolas, defans mevkiinde görev alıyor. Sağ ayağına hakim. 1 Temmuz 2019 tarihinde Roma'dan Napoli'ye transfer oldu. Furbol hayatına 2003 yılında Pannaxiakos takımıyla başladı. Thrasyvoulos, AEK Atina, Olimpiakos ve Roma'da forma giydi. 2013 yılından bu yana Yunanistan Milli Takımı'nda yer alıyor. Bugüne dek A milli formayla 42 maça çıktı ve 1 gol attı. Napoli'de defans oynayan futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında bitecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...