Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2022 20:08

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Rodrigo Caio...

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Edgar IE'nin sezonu kapatmasının ardından stoper arayışlarını hızlandıran bordo-mavililerde gündeme Rodrigo Caio geldi. Brezilya basını, Beşiktaş'ın da listesinde olan 28 yaşındaki Brezilyalı stoper için Trabzonspor'un devreye girdiğini yazdı.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Rodrigo Caio...
Süper Lig,Trabzonspor,Beşiktaş,Rodrigo Caio

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda ligin formda ekiplerinden Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor bir yandan da transfer çalışmalarını tamamlamak için uğraş veriyor. Trabzonspor kış transfer döneminde geçtiğimiz günlerde Kouassi, Edin Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan imzalarını duyurarak transfere çok hızlı bir giriş yapmıştı.

STOPERE CAİO HAMLESİ

Edgar IE'nin sezonu kapatmasının ardından birçok ismi listesine alan bordo-mavililer için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Brezilya basınında yer alan haberde, Trabzonspor'un Beşiktaş'nın da listesinde olduğu iddia edilen Rodrigo Caio için devreye girdiği yazıldı.

Stoper arayışını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'ın da listesinde bulunan Flamengo'dan Rodrigo Caio için atağa kalktı. Brezilya basınının iddialarına göre Caio için Toronto FC ile Porto kulüpleri de devrede...

Rodrigo Caio'nun, Flamengo'nun yeni teknik direktörünü etkilemeyi başaramadığını, bu yüzden satışına izin verildiği kaydedilirken, Rio ekibinin Caio için 19 milyon Real, yaklaşık 3 milyon Euro istediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...