Tgrt Haber
25 Ocak 2022 12:15

Trabzonspor'dan Yunus Mallı kararı! Takımda kalacak mı?

Son dakika Trabzonspor haberi: Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor'da iç ve dış transfer çalışmaları da sürüyor. Ligde olduğu gibi transferde de fırtına gibi esen bordo-mavililerde, bir yandan mevcut oyuncularla ilgili gelişmeler de yaşanıyor. Takımdaki geleceği merak konusu olan ve ayrılması beklenen Yunus Mallı ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'dan Yunus Mallı kararı! Takımda kalacak mı?
​Trabzonspor,Yunus Mallı

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen ancak gösterdiği performansla tartışılan isimlerinden biri olan Yunus Mallı son 2 maçtaki istekli görüntüsüyle dikkatleri çekmiş ve beğeni toplamıştı. Bordo-mavililerde tecrübeli futbolcu için karar verildi.

TEKNİK HEYETİN GÖZÜNE GİRDİ!

Haber61'e göre; Geçen sezonun devre arasında takıma katılan ancak verilen şansları değerlendirmeyince yedek kulübesine hapsolan Yunus Mallı son iki maçta oyuna girdikten sonra gösterdiği performasla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Gurbetçi yıldız, bir sürpriz yaşanmazsa sezon bitine kadar kariyerine Trabzonspor'da devam edecek. Yunus'un da ayrılmak istemediği ve şampiyonluk yolunda takıma destek vermek istediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...