Tgrt Haber
07 Eylül 2021 06:29

Hollanda ile final niteliğinde maça çıkıyoruz

A Millî Futbol Takımı, bu akşam Amsterdam’da Hollanda’nın konuğu olacak. Karşılaşma 21.45’te başlayacak. Grupta lider durumda bulunan Ay yıldızlı ekip, ilk maçında Hollanda’yı 4-2 mağlup etmişti.

Hollanda ile final niteliğinde maça çıkıyoruz
hollanda türkiye,a milli takım,futbol,dünya kupası,türkiye

Dünya Kupası elemelerine 4-2 i ’lik Hollanda zaferiyle başlayan ay yıldızlı takım son dönemde gelgitler yaşasa da liderlik koltuğunda oturuyor. Amsterdam’dan puanla dönmek Katar yolunu kısaltacak

GRUPTA LİDER BİZİZ

A Millî Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında bu gece Hollanda'ya misafir olacak. Johan Cruyff Arena'da oynanacak mücadele 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Türkiye, 11 puanla grupta lider durumda. Hollanda’nın ise 10 puanı bulunuyor.

Hollanda ile final niteliğinde maça çıkıyoruz

1 PUAN İYİ, 3 HARİKA

Bu karşılaşma bizim için 2022 Katar yolunda ‘final’ niteliği taşıyor. Grup eleme maçlarına 4-2’lik Hollanda zaferiyle muhteşem bir başlangıç yapan ay yıldızlılar son dönemde büyük bir düşüş içinde. Ancak Amsterdam’da alınacak bir puan bileKatar yolunu kısaltacak. A Millî Takım’da kart cezası sona eren Burak Yılmaz, kaptanlık bandıyla yine sahada olacak.

GALİBİYET İLE MAĞLUBİYET EŞİT

A Millî Takım, Hollanda maçıyla tarihinde 598. defa sahaya çıkacak. Geride kalan maçlarda ay yıldızlılar 227 galibiyet ve mağlubiyet aldı. EURO 2020 öncesi galibiyet sayısı fazla olan Türkiye, turnuvadaki üç maçı kaybetmişti. Hollanda’yı yenersek bir kere daha artıya geçmiş olacağız.

4 ALDIK, 5 VERDİK

İki ülke A millî takımları arasında ilki 1958'de olmak üzere geride kalan 13maçtan4'ünüTürkiye, 5'ini Hollanda kazandı, 4karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Türkiye 13 golüne, Hollanda 15 golle cevap verdi.

DEPAY ÇOK HIRSLI

Hollanda’nın yıldızı Memphis Depay “Rakipler bize karşı her zaman sıkıştıran, kapalı bir oyun oynamaya çalışıyorlar. Türkiye'deki maçı tekrardan izledik, iyi değildik ve şu anda daha baskılı olmak zorundayız" dedi.

HOLLANDA’YI GÖSTERECEĞİZ

Van Gaal, rövanşı alacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam “Kendi takımıma güveniyorum, neler yapabileceğimizi biliyorum” diye konuştu. Hollanda Millî Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal, kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu. Kurt hoca bir taraftan “Türkiye iyi bir takım, Burak Yılmaz tehlikeli, Şenol Güneş çok disiplinli bir teknik adam” övgülerinde bulunurken diğer taraftan da “Türkiye’ye Hollanda’nın ne kadar iyi bir takım olduğunu göstereceğiz. Benim oyuncularım yürümekten daha fazlasını yapabilirler” ifadelerini kullandı

HOLLANDA TÜRKİYE MUHTEMEL 11'LER

Hollanda ile final niteliğinde maça çıkıyoruz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...