Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 22:26

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ihtimali

UEFA Avrupa Ligi'nde değişen statü sonrası elemelerde Galatasaray ile Fenerbahçe'nin eşleşme ihtimali ortaya çıktı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ihtimali
galatasaray,fenerbahçe

UEFA'nın kulüpler bazındaki turnuvalarda yaptığı statü değişikliği, Avrupa'da Türk derbisinin yolunu açtı. UEFA'nın kararına göre, Avrupa Ligi play-off turunda bu sezon aynı ülkenin takımları eşleşebilecek. Bu da turnuvadaki temsilcilerimiz Galatasaray ile Fenerbahçe'nin birbiriyle eşleşmesi anlamına geliyor.

AVRUPA'DA TÜRK DERBİSİ İHTİMALİ

UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Avrupa Ligi play-off turu kura çekiminin 2 Ağustos Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacağı ve aynı ülke takımlarının bu turda karşılaşabileceği kaydedildi. Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven'a elendikten sonra Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek Galatasaray, İskoçya ekibi St. Johnstone ile eşleşmişti.

Sarı-kırmızılı ekibin İskoç temsilcisini elemesi halinde turnuvaya play-off turundan katılacak Fenerbahçe ile eşleşme ihtimali bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...