Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2021 15:11

UEFA Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatları ne kadar?

UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Ajax maçı için geri sayım başladı. C grubunda henüz puanı bulunmayan siyah beyazlılar Hollanda ekibini yenerek moral kazanmak istiyor. Peki Beşiktaş Ajax maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Ajax Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler belli oldu mu?

UEFA Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatları ne kadar?
beşiktaş,UEFA,futbol,maç,UEFA Şampiyonlar Ligi,

UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Sergen Yalçın yönetimindeki ekip Hollanda temsilcisi Ajax’ı yenerek puanla tanışmak istiyor. Süper Lig 13.haftasında Alanyaspor’a yenilen Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde gülmek istiyor.

UEFA BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi 5.maçında Ajax ile karşı karşıya gelen Beşiktaş gruptaki ilk puanını kazanmak istiyor. 24 Kasım Çarşamba günü yapılacak Beşiktaş Ajax maçı Vodafone Park Arena’da gerçekleşecek. Heyecanlı karşılaşma 20.45’te gerçekleşecek.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 5.haftasında Beşiktaş Ajax maçı için taraftarlar araştırma yapmaya devam ediyor. Vodafone Park Arena’da oynanacak dev karşılaşmayı ekran başında takip etmek isteyen taraftarlar ‘’UEFA Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda yayınlanacak?’’ sorusuna odaklandı.  UEFA Beşiktaş Ajax maçı EXXEN platformu üzerinden canlı yayınlanacak. UEFA Beşiktaş karşılaşmalarını şifresiz ve ücretsiz olarak seyretmek isteyen taraftarlar müjdeli haber Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan geldi.

CBC SPORT KANAL AYARLARI İÇİN TIKLAYIN!

CBC Sport UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını şifresiz ve canlı olarak yayınlıyor. Taraftarlar CBC Sport uydu ve frrekans bilgileri hakkında araştırma yapıyor. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapıyor. Uydunuzu AzerSpace 46° ayarladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri

  • Uydu: AzerSpace 46°
  • Frekans: 11135 H 27500

UEFA Beşiktaş Ajax maçı ne zaman? Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatları ne kadar?

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI BİLET FİYATLARI

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu beşinci maçında, 24 Kasım Çarşamba günü saat 20.45’te Beşiktaş Park’ta Ajax ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Bosna-Hersek Futbol Federasyonu’ndan Irfan Peljto yönetecek. Peljto’nun yardımcılıklarını Senad Ibrisimbegović ile Davor Beljo yapacak. Miloš Gigovic dördüncü hakem olacak. Beşiktaş kendi sahasında oynama avantajını galibiyete dönüştürmek istiyor. Zorlu karşılaşmayı stadyumda takip etmek isteyen taraftarlar ''Beşiktaş Ajax maçı bilet fiyatları ne kadar?'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte bilet fiyatları:

  • 1. kategori: 395 lira
  • 2. kategori 360 lira
  • 3. kategori 315 lira
  • 4. kategori 300 lira
  • 5. kategori 260 lira
  • 6. kategori 235 lira
  • 7. kategori 170 lira
  • 8. kategori 150 lira
  • VIP 100: 1.000 lira
  • VIP 101-126: 880 lira

 

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI MUHTEMEL 11’LER BELLİ OLDU MU?  

Beşiktaş Ajax maçı için heyecanlı bekleyiş sürerken siyah beyazlı yönetimden N'Skala açıklaması geldi. Yönetim resmi internet sitesinde yayınladığı duyuruda ''Yönetim Kurulumuzun kararı ve teknik heyetimizin onayıyla futbolcumuz Fabrice Nsakala geçici süreyle kadro dışı bırakılmıştır'' açıklamasına yer verdi. Beşiktaş karşılaşması için hazırlıklarına devam ederken muhtemel 11'ler henüz belli olmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...