Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2015 20:52

Veli, 'Sneijder'e yaptığım hareket aptalcaydı'

Veli: “G.Saray maçında çok provokasyon vardı ama hata benim. Bir daha da olmayacak. Bazen sahada kendimi tanıyamıyorum.”

Veli, 'Sneijder'e yaptığım hareket aptalcaydı'

Beşiktaş’la sözleşmesini uzatan Veli Kavlak, G.Saray derbisinde Wesley Sneijder’e yaptığı ve kırmızı kart görmesine sebep olan hareket için “Aptalcaydı” dedi... Spor portalı Laola1’in sorularını yanıtlayan Veli, “G.Saray maçında çok provokasyon vardı. Sneijder itmeye çalıştı. Sahada bu tip şeyler çok çabuk gelişebiliyor. Bazen sahada kendimi ben bile tanıyamıyorum. Benim hatamdı, aptalca bir hareketti. Bir daha kesinlikle tekrarlamayacağım” dedi.
 
SİYAH-BEYAZLI takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini kaydeden 26 yaşındaki futbolcu, “Avrupa’dan birkaç önemli teklif aldım. Ancak kalbim ayrılmamayı istiyordu. Güzel bir hayatım var ve beni seven taraftarlarım var. Bu kulübü ve bunları bırakamazdım.
 
BİLİÇ ile birlikte başka bir oyuncu haline geldim. Kendisi çok düzgün biri. Birkaç yıl içerisinde daha da başarılı olacağına inanıyorum. Yeni stadımızdaki atmosferi yaşamak istiyorum. Umarım en kısa sürede bu heyecanı yaşamaya başlarız” ifadelerini kullandı.
 
‘Quaresma bana Beşiktaş’ı özlediğini söylüyor’
 
VELİ, 2010-2012 yılları arasında Beşiktaş’ta oynayan Ricardo Quaresma ile görüşmeye devam ettiğini belirtip şunları söyledi: “Quaresma çok farklıydı. Hâlâ bana Beşiktaş’ı özlediğini söyleyen mesajlar atıyor. Kim böyle büyük bir kulüpte olmaz istemez ki? Burada çok iyi oyuncularla oynadım ve çok şey öğrendim.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...