Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 06:42

Vitor Pereira Fenerbahçe'deki sakatlık kabusunu bitirdi

Yoğun tempoda Fenerbahçe’de adale sakatlıkları peş peşe gelince Vitor Pereira idman saatlerini ve metodunu değiştirdi. Antrenmanlar öğleden sonraya alındı, oyunculara uyku ve dinlenme fırsatı verildi, takımda sakat kalmadı.

Vitor Pereira Fenerbahçe'deki sakatlık kabusunu bitirdi
fenerbahçe,,vitor pereira,,süper lig,

Sezonun ilk üç haftasında Fenerbahçe’de sekiz oyuncu adale ve kasık sakatlığı yaşarken alınan tedbirler sonrası sarı lacivertlilerde sadece Serdar Aziz, bel ağrısı sebebiyle iki maç kaçırdı. Vitor Pereira’nın sakatlık tedbiri sarı lacivertlileri rahatlattı.

OYUNCULARI DİRİ TUTTU

Sezona sakatlık kâbusuyla başlayan Fenerbahçe ilk üç haftalık periyotta da üst üste gelen darbelerle kadro sıkıntısı yaşadı. Sarı lacivertli oyuncular yüksek idman temposu ve yoğun maç trafiğinde özellikle adale sakatlıklarından muzdarip olurken Vitor Pereira frene basarak takımını düzlüğe çıkardı. İdman saatlerini öğleden sonraya kaydırarak oyuncularına daha fazla uyku ve dinlenme fırsatı veren Portekizli, maçlara ilk on birde çıkanları yenileme antrenmanlarıyla diri tuttu. Tek problem taktik çalışmalar oldu ki, bunun da millî arada giderilmesi planlanıyor.

SAHADA KONUŞURUM

Sakat oyuncunun kalmadığı Fenerbahçe, Trabzon deplasmanına daha güçlü ve moralli hazırlanacak. En büyük endişesi millî oyuncularının sakatlık yaşaması olan Pereira, bir de Kim ve Szalai’nin dinlenememesini dert ediyor. Buna rağmen taktikle ilgili çalışmalara daha rahat eğilme imkânı bulan Portekizli, kendisine ve takımına güveniyor. “Lider ama kötü oynuyor” eleştirilerine kulak asmayan Pereira “Benim için ne kaybedince her şey çok kötü oluyor ne de kazanınca her şey mükemmel. Ben sahada konuşmayı tercih ederim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...