Tgrt Haber
23 Ağustos 2014 20:34

Wenger Beşiktaş'a meydan okudu

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş karşısında zor anlar yaşayan Arsenal'in menajeri Arsene Wenger rövanş mücadelesi öncesinde son derece iddialı...

Wenger Beşiktaş'a meydan okudu
şampiyonlar ligi, wenger, beşiktaş,

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş karşısında zor anlar yaşayan Arsenal'in menajeri Arsene Wenger rövanş mücadelesi öncesinde son derece iddialı... Play-off turunda şimdiye dek 13 maça çıkan ve bunların 12'sini kazanıp sadece Beşiktaş'la berabere kalan İngiliz ekibinin tecrübeli hocası ne olursa olsun Emirates'te turu geçeceklerinden emin. SİYAH-beyazlılardan gol yeseler bile maçı kazanacaklarını söyleyen Wenger, "Maçta geri düşsek bile galibiyeti alacağız. Ligde Crystal Palace maçında da 1-0 geriye düşmüştük ama sonuçta kazanan biz olduk. BEŞİKTAŞ da gol atabilir ama yine de kazancağız. Crystal Palace maçında yakaladığımız pozisyonlardan daha fazlasını Beşiktaş'a karşı yakaladık" şeklinde konuştu ve rövanş maçı için takımına güvendiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...