Tgrt Haber
19 Ocak 2022 18:31

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının günü değişti!

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında daha önce 21 Ocak Cuma günü oynanması planlanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı, 22 Ocak Cumartesi gününe alındı.

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının günü değişti!
Süper Lig,Yeni Malatyaspor,Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçının ertelenmesinden dolayı 21 Ocak Cuma günü oynanması planlanan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş müsabakası da 22 Ocak Cumartesi gününe alındı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında dün saat 17.00'de başlayan Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 17.00'ye ertelenmişti. TFF'den yapılan açıklamada, Gaziantep'te elverişsiz hava ve saha koşullarının sürmesi nedeniyle mücadelenin bir kez daha ertelendiği ve daha sonra ilan edilecek bir tarihte kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

Bu müsabakanın ertelenmesiyle 21 Ocak Cuma günü saat 20.00'de oynanması planlanan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının da 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındığı ifade edildi.

YENİ MALATYA STADI, BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIRLANIYOR

Yeni Malatya Stadyumu'nun zemini Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 22 Ocak Cumartesi günü oynanacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçına hazır hale getirilmeye çalışılıyor.

Yeni Malatyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da oynayacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı öncesi stadyum zemininin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, "Stadımızın alttan ısıtma sistemleri aralıksız olarak çalışmakta ve zeminin belirli bölgelerine serilen brandalar ise her kar yağışı sonrası temizlenmektedir." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...