Tgrt Haber
27 Ekim 2021 20:05

Fenerbahçe yönetiminden Vitor Pereira'ya ültimatom: Toparlan!

Süper Lig'de üst üste 2 yenilgi alarak taraftarın tepkisini çeken Fenerbahçe'de kötü sonuçların ardından Başkan Ali Koç ile teknik direktör Vitor Pereira bir toplantı gerçekleştirdi. Yönetimin, Pereira'ya "toparlan" mesajı verdiği ifade edildi.

Fenerbahçe yönetiminden Vitor Pereira'ya ültimatom: Toparlan!
​Süper Lig,Vitor Pereira,Ali Koç,Fenerbahçe

Süper Lig'de üst üste 2 yenilgi alarak puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor... Sarı-laciverlilerde üst üste gelen kötü sonuçların ardından Başkan Ali Koç ile teknik direktör Vitor Pereira bir toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Alanya karşısındaki oyundan memnun olduğunu dile getiren Portekizli "Son pas ve son vuruşlarda eksiğimiz var. Bu da benim sorumluluğumda. Daha iyi olacağız" diyerek başkana garanti verdi. Yönetim ise, "Ekibine ve sana güveniyoruz" dediği hocadan bir an önce toparlanma talep etti.

Fenerbahçe'nin ligde Avrupa'da üst üste kaybettiği maçların ardından Kadıköy'de taraftarlar takıma tepki göstermiş ve yönetimi istifaya davet etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...