Tgrt Haber
24 Eylül 2021 19:01

Beşiktaşlı Zafer Algöz'den Serdar Ortaç'a sert tepki: Varlığından fayda görmedik

Adana'da sahne aldığı bir mekanda Beşiktaş'a yönelik argo ifadeler kullanan şarkıcı Serdar Ortaç'a bir tepki de oyuncu Zafer Algöz'den geldi. Koyu Beşiktaşlılığıyla bilinen Algöz, "Serdar Ortaç kim be? Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır" dedi.

Beşiktaşlı Zafer Algöz'den Serdar Ortaç'a sert tepki: Varlığından fayda görmedik
zafer algöz,serdar ortaç,beşiktaş

Pop müzik şarkıcısı Serdar Ortaç, 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçının ardından kullandığı ifadeler nedeniyle eleştirilerin hedefinde.

TEPKİ YAĞINCA ÖZÜR DİLEDİ

Maç sonrası Adana'da sahne aldığı bir mekanda maçla ilgili yorum yapan Serdar Ortaç, Beşiktaş'a yönelik küfürlü sözler söyledi. Yaptığı konuşma ortaya çıkınca siyah beyazlı camianın yoğun tepkisine maruz kalan şarkıcı, geri adım atıp özür diledi.

BEŞİKTAŞ'TAN SUÇ DUYURUSU

Beşiktaş Kulübü, Adana Demirspor maçıyla alakalı oalrak sahnede kullandığı ifadeler nedeniyle, Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır" denildi.

ZAFER ALGÖZ DE TOPA GİRDİ

Serdar Ortaç'a bir tepki de ünlü oyuncu Zafer Algöz'den geldi. Koyu Beşiktaşlılığıyla bilinen Algöz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tartışmaya dahil oldu. Ortaç'a sert sözlerle yüklenen Algöz, "Serdar Ortaç kim be? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı Zafer Algöz'den Serdar Ortaç'a sert tepki: Varlığından fayda görmedik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...