Tgrt Haber
29 May 2015 05:19

Futbolcular söz verdi, '3 puanla uğurlayalım'

Beşiktaşlı futbolcular Slaven Biliç'e son maçında 3 puan hediye etmek istiyor.

Futbolcular söz verdi, '3 puanla uğurlayalım'
slaven bilic, beşiktaş,

“Hocamızla kimimiz 1, kimimiz 2 sezondur çalışıyoruz. Kendisi her zaman bize yardımcı oldu, sorunlarımızla ilgilendi. Hepimizin üzerinde büyük emeği var. G.Birliği maçını kazanalım ve ona yakışır bir veda yapalım.”BEŞİKTAŞLI futbolcular, bugünkü G.Birliği maçıyla siyah-beyaz macerasını noktalayacak olan Slaven Biliç’e 3 puanla veda etmek istiyor. Takımın başına iki sezon önce geçen Hırvat teknik adam, Torku Konya karşısında alınan mağlubiyetle birlikte kaçan şampiyonluğun ardından gelecek sezon ayrılacağının sinyalini vermişti.
 
BU maçtan sonra siyah-beyazlıların yönetim kurulu toplantısından sezon sonuna kadar devam kararı çıkarken bundan birkaç gün sonra oynanan derbide G.Saray’a da mağlup olunmasıyla birlikte Hırvat teknik adam kesin bir dille sezon sonu ayrılacağını açıklamıştı. Yönetim ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bunu verdikleri demeçlerle doğrularken Biliç’in Beşiktaş macerası da sonuna gelmiş oldu.
 
HEPSİ SÖZ VERDİ
 
SON 2 yılda iyi ilişkiler kurduğu ve her zaman savunduğu oyuncularından ayrılacak olan Hırvat çalıştırıcıya öğrencileri bugün oynanacak G.Birliği maçıyla veda edecek. Siyah-beyazlı futbolcular dün kendi aralarında bir toplantı yaparken gündem de Biliç’in ayrılığıydı.
 
ONLARLA birlikte son kez sahaya çıkacak olan Biliç’e güzel bir futbol ve 3 puanla elveda demek isteyen siyah-beyazlı oyuncular, “Hocamızla bazılarımız 1, bazılarımız da 2 sezondur birlikte çalışıyoruz. Kendisi her zaman bize yardımcı oldu, sorunlarımızla ilgilendi. Hepimizin üzerinde büyük emeği var. G.Birliği maçını kazanalım ve ona yakışır bir veda yapalım” diyerek 3 puan için söz verdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...