Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2014 18:42

Galatasaray‘a Lucescu‘dan kötü haber!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arayan Lucescu çok istemesine rağmen henüz başkan Ahmedov'u ikna edemediğini belirtti.

Galatasaray‘a Lucescu‘dan kötü haber!
galatasaray,lucescu,kötü haber,shaktar,teknik direktör,

Öte yandan Ukrayna basınında yer alan haberlere göre; Shakhtar Donetsk başkanı Ahmedov ile bir araya gelen Rumen teknik adam bir sene daha takımda kalmaya ikna edildi. Ukrayna ekibinin Lucescu’ya seneliği 4.5 milyon eurodan 2 senelik bir sözleşme önerdiği yazıldı.Galatasaray'ın Lucescu planı zora girmiş görünüyor. Galatasaray'dan aldığı teklif üzerine kulübü Shakhtar Donetsk'den ayrılmak için başkan Ahmedov ile görüşen Rumen teknik adamın ilk etapta Ukrayna kulubü başkanını ikna edemediği öğrenildi.Ahmedov'un Lucescu'ya "Ukrayna'daki savaş nedeni ile kimseye buraya gelmeye ikna edemiyorum. Bizi bırakırsan hocasız kalırız" diyerek izin vermediği öğrenildi. Bu görüşme sonrasında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arayan Lucescu çok istemesine rağmen henüz başkan Ahmedov'u ikna edemediğini bildirdiği öğrenildi. Lucescu bir ya da iki gün içerisinde Ahmedov'u ikna eremezse Galatasaray başka bir teknik adam arayışına girecek.
UKRAYNA BASINI: LUCESCU'YA SENELİK 4.5 MİLYON EURO...
Öte yandan Ukrayna basınında yer alan haberlere göre; Shakhtar Donetsk başkanı Ahmedov ile bir araya gelen Rumen teknik adam bir sene daha takımda kalmaya ikna edildi.
Ukrayna ekibinin Lucescu’ya seneliği 4.5 milyon eurodan 2 senelik bir sözleşme önerdiği yazıldı.
AYSAL: LUCESCU'YU KULÜBÜ BIRAKMIYOR
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yaptığı açıklamada, ''Mircea Lucescu'yu kulübü bırakmıyor. Hollanda ve Alman ekolüne döneceğiz' 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...