Tgrt Haber
08 Mart 2014 17:24

Galatasaray, Akhisar Belediye maçında ilk 11'ler belli oldu

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'ler belli oldu. Galatasaray TT Arena'da Akhisar ile karşı karşıya gelecek. İşte Galatasaray Akhisar maçının kadroları.

Galatasaray, Akhisar Belediye maçında ilk 11'ler belli oldu
galatasaray, akhisar belediye maçı, galatasaray akhisar belediye, galatasaray maçı, akhisar maçı,

Sarı-kırmızılı takım, ligde 35 puanla 5. sırada bulunan Ege temsilcisi karşısından sahadan galibiyetle ayrılarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Avrupa Kupalarını hedefleyen Akhisar ise Arena'da sürpriz yapma peşinde.. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Selçuk İnan ile A2 Milli Takımı'nın Slovakya ile oynadığı maçta sakatlanan Emre Çolak, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ise sarı kart ceza ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmesi durumunda 25. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında görev yapamayacak. Akhisar Belediyespor’da ise Merter Yüce, sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Bilal Kısa ve Emin Aladağ ise sakat oldukları için bu zorlu mücadelede görev yapamayacaklar. Galatasaray bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sahasında hiç maç kaybetmedi. Türk Telekom Arena'da 11 lig maçına çıkan sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmalardan 9 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakip ağlara 24 gol atan Galatasaray, sahasında ise 7 gol gördü. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.
GALATASARAY-AKHİSAR BELEDİYESPOR
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Alex Telles, Melo, Yekta, Ceyhun, Sneijder, Drogba, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Emrah Tuncel, Çağdaş Atan, Sonko, Uğur Demirok, Emrah Eren, Güray Vural, Kuate, Ahmet Cebe, Sertan Vardar, Mehmet Akyüz, Niasse
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...