Tgrt Haber
17 Aralık 2018 16:06

Galatasaray Benfica maçında taraftarın unutamadığı gol pozisyonu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Portekiz'in güçlü temsilcisi Benfica oldu. Kura seçiminden sonra akıllara gelen Şampiyonlar Ligi'nde Benfica karşısında oynanan ve 1-2 skorla sahadan mağlup ayrıldığımız maçta Yasin Öztekin'in maçın duraklama anlarında kaçırdığı gol pozisyonuydu.

Galatasaray Benfica maçında taraftarın unutamadığı gol pozisyonu
galatasaray,,benfica,

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica karşısında oynanan eski Galatasaraylı oyuncu Yasin Öztekin'in, Benfica karşısında maçın uzatma dakikalarında kaçırdığı gol pozisyonu gelen ilk akıllara gelen pozisyon oldu. Sahadan mağlup ayrılan sarı kırmızılı takım o sene gruptan çıkma şansını da zora sokmuş ve ardından da gruptan çıkamamıştı.

YASİN ÖZTEKİN BOŞ KALEYE GOL ATAMAMIŞTI!

Sol kanatta topla buluşan Olcan'ın yerden ortasında Umut Bulut topa dokundu ancak meşin yuvarlak, kaleci Julio Cesar'dan döndü. Dönen top ise Yasin'e geldi. Sarı kırmızılı oyuncu ceza sahası içinde önü bomboş durumda topla buluştu. Ancak Yasin hızlı gelen topu kontrol etmek isterken meşin yuvarlak ayağından açıldı. Yasin hızlı davranıp rakiplerinden önce topa yetişmesine rağmen vuruşu dışarı çıktı.

HAMZA HAMZAOĞLU: DİREKT VURSA GOL OLACAK

Kaçan gole sarı kırmızılı taraftarların yanı sıra saha kenarındaki Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da büyük tepki göstermişti. Hamzaoğlu, Yasin'in pozisyonu için "Yasin'in pozisyonuna da baktım. Direkt vursa gol olacak ama neyse. Bazen oyuncu atamayacağım diye düşünüyor." ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...