Tgrt Haber
03 Şubat 2014 13:28

Galatasaray Burdisso'yu borsaya bildirdi

Galatasaray Kulübü, Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso'nun sezon sonuna kadar kiralanması için kulübü Boca Juniors ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Burdisso'yu borsaya bildirdi
istanbul, galatasaray, burdisso, borsaya bildirdi, galatasaray kulübü,

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Guillermo Enio Burdisso ve kulübü Boca Juniors ile oyuncunun 2013-2014 futbol sezonu 2. yarısı için geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Galatasaray'da transfer görüşmelerine başlanan Arjantinli savunma oyucusu Guillermo Burdisso, İstanbul'a geldi. Arjantin'den Madrid aktarmalı olarak Atatürk Havalimanı'na gelen Boca Juniorslu futbolcu, buradan ise kalacağı otele hareket etti. Sarı-kırmızılı ekibin stoper arayışlarında son tercihi olan Burdisso'nun, bugün sağlık kontrolünden geçirilmesi planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...