Tgrt Haber
02 Şubat 2014 11:33

Galatasaray Bursaspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray, liderin puan kaybettiği haftada evinde kritik Bursaspor maçına çıkıyor.

Galatasaray Bursaspor maçı muhtemel 11'leri
galatasaray,bursaspor,galatasaray bursaspor,galatasaray bursaspor maçı,galatasaray bursaspor maçı ilk 11 ler,

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'yi takip eden Galatasaray, evinde Bursaspor'u konuk edecek saat 19:00'da başlayacak ve TT Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalakavan yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.
BURSA DİŞLİ GELİYOR
Galatasaray, Bursaspor ile sahasında yaptığı lig maçlarında 33 kez galip gelirken, 4 kez de rakibine yenildi. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 7 maç ise beraberlikle tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, Bursaspor'a İstanbul'da toplam 98 gol atarken, filelerinde 30 gol gördü. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3 - 2 kazandı.
MANCINI ARENA'DA GEÇİT VERMİYOR
Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini döneminde sahasında resmi maç kaybetmedi. Süper Lig'deki 5 maçını da kazanan Galatasaray aynı zamanda Avrupa kupalarında da iki iç saha maçını da galibiyetle bitirdi. Galatasaray kupada ise 4 maçının 3 tanesini 90 dakika içinde 1 tanesini seri penaltılar sonucu kazandı.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
: Muslera, Salih, Melo, Semih, Hakan, Selçuk, Emre, Hajrovic, Sneijder, Burak, Drogba
BURSASPOR: Frey, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Ozan Tufan, Bellusci, Şamil, Oğuz Han, Sestak, Fernandao
STAT: TT Arena
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Mete Kalkavan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...