Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2014 11:20

Galatasaray Chelsea maçının hakemi belli oldu

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Galatasaray'ın Chelsea ile yapacağı kritik karşılaşmanın hakemi açıklandı.

Galatasaray Chelsea maçının hakemi belli oldu
Galatasaray Chelsea maçı,Galatasaray Chelsea maçının hakemi,Galatasaray Chelsea maçının hakemi belli oldu,Carlos Velasco Carballo,

Şampiyonlar Ligi'ndeki Türkiye'nin tek temsilcisiGalatasaray'ın 16 takımlı eleme turunda İngiltere'nin Chelsea takımı ile 26 Şubat Çarşamba günü oynayacağı ilk maçın hakemleri açıklandı.Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo yönetecek.
Carballo'nun yardımcılıklarını Roberto Alonso Fernandez ile Juan Carlos Yuste Jiménez yaparken, maçın dördüncü hakemi Roberto Diaz Perez Del Palomar olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Carlos Clos Gomez ile Carlos Del Cerro Grande görev yapacak.
Galatasaray'ın Chelsea karşısında TT Arena'da oynayacağı karşılaşmanın İspanyol hakemi Carlos Velasco Carballo, kolay kart gösteren bir hakem olarak biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...