Tgrt Haber
11 Ağustos 2019 20:38

Galatasaray Falcao'yu bekliyor

Gelecek sezon 3 kulvarda da başarı hedefleyen Galatasaray'da moraller yerinde.

Galatasaray Falcao'yu bekliyor
galatasaray,,falcao,

Akhisarspor'u finalde 1-0 mağlup ederek sezona kupayla başlayan sarı kırmızılılarda Feghouli ve Belhanda gibi isimlerin izinli olmalarına rağmen erken dönerek kampa katılmaları teknik heyeti son derece memnun etti. 

Cemil Usta sezonunun açılış maçında ligin yeni ekibi Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da tek hedef sahadan galibiyet ile ayrılmak.

 

İtalyan kondisyoner Bartali ile oyuncuların son durumları hakkında sürekli olarak toplantı yapan teknik direktör Fatih Terim, milli maçlar sebebiyle yoğun bir yaz dönemi geçiren Feghouli, Belhanda, Diagne gibi isimlerin fiziksel açıdan durumlarını yakından takip ediyor. 

Yeni transferlerden Babel ve Jimmy Durmaz'ı zaman zaman farklı bölgelerde kullanmayı düşünen deneyimli çalıştırıcı, Seri'yi ise yapılacak ön libero takviyesinin ardından 8 numara pozisyonunda değerlendireceği öğrenildi. 

Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen sarı kırmızılılarda gözler transfere çevrilmiş durumda, Falcao'yu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan sarı kırmızılılarda, ikinci başkan Abdürrahim Albayrak görüşmeleri sonuçlandırmak için bizzat Monaco'ya giderken cezası sebebiyle ligin ilk maçını tribünde takip eden Kolombiyalı golcü ile bir araya geldi.  

Oyuncu ile her konuda anlasan sarı kırmızılılar Monaco'yu ıkna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bu transfer içinn bonservis bedeli ödemek istemeyen sarı kırmızılılar, Monaco'nun gölcü transferi yapması ile birlikte Falcao'yu açıklamayı planlıyor. 

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda ön libero takviyesi için temaslarını sıklaştıran sarı kırmızılıları transferde hareketli bir hafta bekliyor. Ahmet Çalık, Gökay Güney, Luyindama ve Marcao'nun yanı sıra zaman zaman stoperde Donk'a şans veren deneyimli teknik adamın şartların uygun olması durumunda stoper bölgesine yerli bir takviye yapılmasını istediği idda edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...