Tgrt Haber
18 Ekim 2014 17:25

Galatasaray Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti

Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk derbisinde Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaştı. Mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti
galatasaray,fenerbahçe maçı,süper lig,canlı takip,

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk derbisinde Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaştı. Mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
GALATASARAY - FENERBAHÇE 2- 1
İŞTE İLK 11'LER!
GALATASARAY: Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Veysel, Melo, Selçuk İnan, Dzemaili, Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
STAT: TT Arena
SAAT: 19:00
HAKEM: Cüneyt Çakır

Maçta son düdük geldi ve Galatasaray maçı 2-1 kazandı.

90' Hasan Ali, sol kanatta rakibinden topu söküp aldı ve ceza alanına girip pasını boş durumdaki Alper'e verdi ve Alper topu boş kaleye gönderdi.

90' GOL SNEİJDER
88' Rakip ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Sneijder, topu sağ ayağına alıp sol köşeye harika bir şut çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu. Sneijder, gerçekten muazzam bir gol attı.

86' GOL SNEİJDER

85' Galatasaray'da Hamit Altıntop giriyor Felipe Melo çıkıyor. Fenerbahçe'de de Kuyt yerini Moussa Sow'a bıraktı.

84' Gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Emre'nin ceza alanı yakın direğine ortasında Umut'un kale sahası içinden yaptığı kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

83' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin ceza alanındaki Caner'e pasında Caner topu rakibine kaptırdı.

81' Galatasaray'da Olcan Adın çıkıyor Emre Çolak giriyor.

68' Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in ceza alanına yaptığı ortada topa yükselen Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.

67' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Tarık, Selçuk'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Selçuk Şahin sarı kart gördü.

66' Galatasaray'da Blerim Dzemaili'nin yerine Umut Bulut oyunda.

65' Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı top sonrası atağın devamında Sneijder'in kaleye sert şutunda Volkan topun sahibi oldu.

64' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Melo'dan seken topta bomboş durumda olan Kadlec'in kafa vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

62' Alper, sağ kanattan ileriye hareketlendi ve dışarı çıkması muhtemel topun oyun alanında tutup yerden pasını verdi ama Kuyt'ın vuruşunda top savunmadan sekti ve atağın devamında Meireles ceza alanı içinde pozisyon aradı ama savunma topu kornere gönderdi.

61' Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin yerine Hasan Ali Kaldırım oyunda.

57' Galatasaray gole yine çok yaklaştı. Orta alanda kapılan topla birlikte Sneijder ceza alanı ön bölümüne kadar gidip pasını sağ çaprazdaki Olcan'a verdi. Olcan'ın ceza alanı içi sağ çaprazından şutunda top sol direkten döndü.

55' Sarı kırmızılılar sağ köşeden köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada seken topu sol çaprazda kontrol eden Sneijder'in şutu istediği gibi olmadı.

53' Bruno Alves, orta alanda topa müdahale eden rakibi Dzemaili'nin sırtına ayağıyla müdahale etti ve kırmızı kart gördü.

50' Bir başka Galatasaray atağında orta alanda topla buluşan Dzemaili'nin savunma arkasına koşu yapan Burak'a pasında savunma topu kontrol etti.

49' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada herkesi aşan topu sol kanatta Sneijder aldı ama onun da ortasında top oyun alanını terk etti.

48' Galatasaray ikinci yarıya baskılı başladı. Olcan, sağ kanatta ceza alanına yakın sayılabilecek bir noktada rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

47' Sağ kanattan gelişen bir başka Galatasaray atağında Olcan'ın Burak'a pasında Kadlec, topu taca gönderdi.

46' Galatasaray gole çok yaklaştı. Burak, topla birlikte ceza alanına kadar girdi ve savunmadan seken top sol çaprazdaki Sneijder'in önünde kaldı. Sneijder'in sert şutunu son anda Volkan kurtardı.

46' İkinci yarı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...

Cüneyt Çakır çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45' İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.

44' Bu kez Galatasaray etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Olcan, rakibinden sıyrılıp hızla ceza alanına girdi ama topu ayağından biraz açınca araya giren Selçuk Şahin topu kornere gönderdi.

43' Fenerbahçe gole çok ama çok yaklaştı. Meireles'in ara pasında Muslera ile karşı karşıya kalan Emenike, Chedjou'nun da baskısı altında topa istediği vuruşu yapamadı ve top farklı şekilde dışarıya gitti.

40' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, ceza alanına kadar girdi ama iki rakibinden sıyrılmadı ve top Emenike'den dışarıya gitti.

38' Orta alanda topla buluşan Mehmet Topal'ın rakip savunma arkasına koşu yapan Emenike'ye pasında kalesini zamanında terk eden Muslera topu uzaklaştırdı.

34' Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yerine Selçuk Şahin oyunda.

32' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Dzemaili'nin pasında ceza alanı ön bölümündeki Sneijder'in gelişine vuruşu yandan farklı şekilde dışarıya çıktı.

28' Etkili gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın pasında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Sneijder'in ceza alanındaki Burak'a pasında araya savunma girdi.

27' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Meireles'in ceza alanına sol çaprazdan koşu yapan Emenike'ye gönderdiği topta son anda Chedjou araya girdi.

26' Galatasaray'da Sneijder, orta alanda topu alıp sol kanattan ileriye koşu yapan Burak'a bir pas attı ama araya Fenerbahçe savunması girdi.

24' Fenerbahçe çok etkili geldi. Sol kanattan ceza alanına yerden gönderilen pas sonrası tam bir karambol yaşandı ve ardından Galatasaray lehine bir serbest vuruş kararı çıktı.

21' Kullanılan serbest vuruşta Caner'in ceza alanına ortasında savunmada Chedjou topu karşıladı.

20' Sol kanattan gelişen bir başka Fenerbahçe atağında Alper, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

18' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın ceza alanına ortasında topu kontrol eden Emenike, Chedjou'nun baskısında yakın mesafeden topa vurdu ama top üstten farklı şekilde dışarıya gitti.

17' Gelişen Fenerbahçe atağında Emre'nin pasında rakip ceza alanına uzak bir mesafede topla buluşan Meireles'in sert şutunu Muslera kurtarmayı başardı.

16' Sarı lacivertliler, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Meireles'in uzak kale direği yakınlarına ortasında Alves gerilerden gelip kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

14' Fenerbahçe karşı atağında Gökhan, sağ kanattan ceza alanına girip son çizgiye indi ama topu içeriye çevirmede başarılı olamadı ve top Gökhan'dan dışarıya gitti.

12' Gelişen Galatasaray atağında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Burak, ceza alanı dışındaki Olcan'a yerden pasını verdi. Olcan'ın gelişine vuruşu üstten dışarıya gitti.

8' Fenerbahçe çok etkili geldi. Sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada arka direkte Alper'in müsait durumda yaptığı kafa vuruşunda top savunmadan sekti ve ardından Chedjou topu uzaklaştırdı.

7' Bu kez sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in Burak'a attığı pasta ofsayt bayrağı kalktı.

5' Yine sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ın son çizgi yakınlarından ceza alanına yerden ortasında kaleci Muslera topu kurtardı.

4' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Meireles, ceza alanına orta yapmak istedi ama araya giren Chedjou topu taca gönderdi. Atağın devamında da Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

2' Gelişen Galatasaray atağında Burak, ceza alanına sağ çaprazdan girip Kadlec'ten sıyrılmak istedi ve yerde kalıp penaltı bekledi ama oyun devam etti.

1' Dev derbi Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...