Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2017 18:43

Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 yendi

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 17. hafta maçında Galatasaray sahasında Göztepe ile karşılaştı. Maçı Galatasaray 3-1 kazandı.

Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 yendi
galatasaray,göztepe

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 17. hafta maçında Galatasaray sahasında Göztepe ile karşılaştı. Maçı Galatasaray 3-1 kazandı.
GALATASARAY - GÖZTEPE 3-1

90'Nabil Ghilas'ın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Oscar Scarione aşırtma vuruşunu gönderiyor ancak kaleci Fernando Muslera bu topa uzanarak iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.
90'Hakem Yaşar Kemal Uğurlu müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
77'Göztepe mutlak bir GOL pozisyonundan yararlanamıyor. Sağ kanattan hareketlenen Adis Jahovic pasını penaltı noktasına doğru hareketlenen Oscar Scarione'e gönderiyor ancak Oscar Scarione müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamıyor.
77'Galatasaray cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Younes Belhanda oyundan alınırken yerine Selçuk İnan oyuna dahil oluyor.
70'GOL Galatasaray, Maicon Roque ile iki farklı üstünlüğü elde ediyor!
66'Savunmanın yaptığı pas hatasını değerlendiren Yasin Öztekin sol çaprazda topla buluşuyor ve ortasını uzak direğe doğru hareketlenen Gomis'e gönderiyor. Ancak golcü oyuncudan önce savunma son anda araya girerek tehlikeyi önlüyor.
62'Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Galatasaray'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
59'Galatasaray'da Yasin'in beklediği penaltı pozisyonu sonrasında yedek klübesinde itirazlarını yoğunlaştıran Koray Günter sarı kart ile cezalandırılıyor.
58'Göztepe cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Rajko Rotman oyundan alınırken yerine Oscar Scarione oyuna dahil oluyor.
57'Konuk takımda Rajko Rotman rakibi Yasin'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
53'GOL Galatasaray, Yasin Öztekin ile öne geçiyor!
52'Younes Belhanda'nın ara pası ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Sofiane Feghouli son çizgiye inmeden pasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Bafetimbi Gomis vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
51'Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Badou Ndiaye şansını deniyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Beto'nun üzerine gidiyor.
49'Younes Belhanda'nın pası ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Yasin Öztekin bekletmeden ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Bafetimbi Gomis kafa vuruşunu yapıyor ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu, golcü oyuncunun pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.
45'Dördüncü hakemin işareti ile ilk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
44'Galatasaray'da Fernando Reges rakibi Halil Akbunar'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
41'Aslanlarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Garry Rodrigues oyundan alınırken yerine Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.

37'Younes Belhanda'nın havadan pasına ceza sahası içinde Bafetimbi Gomis hareketleniyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.
34'Galatasaray'da Maicon Roque rakibi Halil Akbunar'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
30'Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Aslanların topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
27'Badou Ndiaye'nin pası ile ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Garry Rodrigues pasını yerden altıpas gerisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Bafetimbi Gomis bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Beto gole izin vermiyor.
19'GOL Galatasaray, Garry Rodrigues ile beraberliği yakalıyor!
16'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
13'Selçuk Şahin'in ara pası ile Adis Jahovic kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu golcü oyuncunun pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.
11'Savunmanın yaptığı pas hatasını değerlendiren Fernando Reges pasını bekletmeden Bafetimbi Gomis'e gönderiyor. Gomis penaltı noktası gerisinde topla buluşuyor ve yerden kaleyi düşünüyor ancak kaleci Beto gole izin vermiyor.
9'GOL Penaltı vuruşu için topun başına geçen Adis Jahovic meşin yuvarlağı yerden sağ köşeye gönderiyor ve takımını öne geçiriyor.
8'Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun Göztepe için verdiği penaltı kararını nasıl yorumluyorsunuz? O halde bu uygulama tam sana göre! Yapman gereken basit. Pozisyonları oyla, sesini herkese duyur! 8'Penaltı pozisyonu sonrasında itirazlarını yoğunlaştıran kaleci Fernando Muslera sarı kart görüyor.
8'PENALTI! Sabri Sarıoğlu'nun pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Andre Castro rakibi Maicon Roque'u geçmek isterken yerde kalıyor ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını işaret ediyor!
 
STAT: TT Stadyumu
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

SAAT: 19.30
YAYIN: beIN SPORTS HD1

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis
TEKNİK DİREKTÖR:Fatih Terim

GÖZTEPE: Beto, Sabri , Peybernes, Kosanovic, Tanju, Rotman, Selçuk, Halil, Castro, Gouffran, Jahovic
TEKNİK DİREKTÖR:Tamer Tuna

Ezeli rakiplerinin puan kaybıyla büyük bir fırsat yakalayan sarı kırmızılılar, bunu kaçırmamak için Göztepe maçını kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor. Bu seoznun flaş takımlarından Göztepe de güçlü rakibini yenerek 2017'yi taçlandırma amacıyla TT Stadyumu'nda olacak. Ev sahibi ekipte sakatlığı devam eden Mariano ve Latovlevici forma giyemeyecek. 

İzmir temsilcisinde sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ile Adama Traore, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. 

Ligin geride kalan bölümünde 32 puan toplayan Galatasaray üçüncü sırada yer alırken, 30 puana sahip Göztepe ise averajla altıncı sırada bulunuyor. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...