Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2015 00:17

Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam bir antrenman maçı gerçekleştirdi.

Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor
galatasaray,

Yerel saatle 18.00’de antrenman sahasında bir araya gelen oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından sarı ve turuncu olmak üzere iki takıma ayrıldı. Turuncu Takım’dan bir kişi fazla oynayan Sarı Takım, karşılaşmaya Eray İşcan, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Jem Paul Karacan, Sinan Gümüş, Emre Çolak, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz ve Sercan Yıldırım ile başladı.

Turuncu Takım ise Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Alex Telles, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Lukas Podolski, Bilal Kısa, Wesley Sneijder ve Umut Bulut ile sahada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Sarı Takım, Sinan Gümüş ile iki gol bulurken Turuncu Takım, Wesley Sneijder’ın kullandığı köşe vuruşunda Lionel Carole ile ağları havalandırdı.

İkinci yarı öncesinde Sarı Takım’ın kalesine Alperen Uysal geçerken Turuncu Takım’ın kalesinde İsmail Çipe görev yaptı. Bilal Kısa ve Umut Bulut, Sarı Takım’a; Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz ise Turuncu Takım’a geçti.

Sarı Takım, ikinci yarıda Umut Bulut ve Sercan Yıldırım ile birer gol daha atarken Turuncu Takım, Lukas Podolski ile bir gol buldu.

Sarı Takım, antrenman maçından 4-2’lik skorla galip ayrıldı.

İstanbul’a dönen Semih Kaya’nın yanı sıra Hakan Balta ve Koray Günter idman maçında yer almadı.

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Velden kasabasındaki çalışmalarını yarın sabah yerel saatle 10.00’da basın mensuplarına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayarak akşam saatlerinde Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İstanbul’a dönecek.

Kafile, 1 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldikten sonra, İtalya’nın Internazionale takımı ile 2 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da dostluk maçında karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...