Tgrt Haber
26 Kasım 2016 15:14

Galatasaray Huntelaar'ı takımda görmek istiyor!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, milli takımdan arkadaşı Klaas-Jan Huntelaar'ı takımda görmek istiyor.

Galatasaray Huntelaar'ı takımda görmek istiyor!
Hollanda,Galatasaray&tt2;,Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar

Bundesliga'da Schalke 04 ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar, Sneijder'ın radarına girdi. Hollanda basınına göre Huntelaar, Sneijder ile temasa geçti. 33 yaşındaki futbolcu, son kez büyük bir takımda forma giymek isterken Sneijder ve de Jong gibi Hollandalıların olduğu bir takımda da forma giymek istediği belirtildi. Sneijder ve Huntelaar Ajax ve Hollanda Milli Takımı'nda yıllarca beraber forma giymişti ve çok yakın arkadaş oldukları biliniyor.

Bu sezon Bundesliga'da Schalke formasıyla 7 maça çıkan tecrübeli golcü sadece 1 gol kaydedebildi. Haberde ayrıca Huntelaar'ı transfer etmek için en güçlü adayın Hollanda kulübü Ajax olduğu söylendi. Ajax sportif direktörü Marc Overmars, eski futbolcuları Klaas-Jan Huntelaar hakkında açıklamalarda bulunurken, ''Onunla ilgileniyoruz, gerçek bir lider. Onun gibi futbolculara ihtiyacımız var. Alacağız demiyorum ama şartları sonuna kadar zorlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Ajax, geçen sezon da Huntelaar'ı istemiş, ancak Schalke'nin istediği bonservis ücreti yüksek gelince transfer gerçekleşmemişti. Alman kulübünün, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Huntelaar'a yeni sözleşme teklif etmeyeceği iddia ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...