Tgrt Haber
08 Aralık 2018 21:02

Galatasaray kaçtı, Rize yakaladı

Galatasaray - Çaykur Rizespor... Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Peki Galatasaray - Çaykur Rizespor mücadelesi nasıl sonuçlandı. İşte Galatasaray - Çaykur Rizespor mücadelesinin tüm detayları...

Galatasaray kaçtı, Rize yakaladı
galatasaray,çaykur,rizespor

Galatasaray - Çaykur Rizespor... Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Galatasaray Rodrigues ve Eren ile 2-0 öne geçse de Umar Aminu ve Samudio'nun gollerine engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 25 puana yükseldi. Çaykur Rizespor ise puanını 11'e yükseltti.

Maçtan dakikalar

6. dakikada Onyekuru'nun pasında topla buluşan Rodrigues, sol kanattan ceza sahası içine girerek çaprazdan vuruşunu yaptı. Kaleci Gökhan topu kornere gönderdi.
8. dakikada savunmanın hatasında topla buluşan Onyekuru ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ancak Gökhan bu pozisyonda da topu kornere çıkardı.
14. dakikada Rizespor'un savunmadan çıkaramadığı topu kapan Onyekuru, müsait durumdaki Rodrigues'e çıkardı. Bu futbolcunun şutu üstten auta gitti.
27. dakikada Boldrin'in soldan kullandığı köşe vuruşunda Samudio'nun kafayla indirdiği topa Muriqi vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı.
39. dakikada sol kanattan Rodrigues'in yaptığı ortada topu sırtı kaleye dönük şekilde kontrol eden Onyekuru'nun röveşata vuruşunda kaleci Gökhan son anda topu kornere çeldi.
40. dakikada gelişen Galatasaray atağında savunmanın müdahalesi sonrasında top Selçuk'ta kaldı. Bu futbolcunun pasında Rodrigues topu ağlara gönderdi. 1-0 

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

58. dakikada Rodrigues'in pasında soldan kaçan Nagatomo'nun ortasında Eren kafayı vurdu ve topu ağlara yolladı. 2-0
67. dakikada Sağdan yapılan ortada top Nagatomo'ya çarpıp yükseklik kazandı. Kale sahasına inen top Vedat Muriq'ten sekip arkaya geçti, O noktada hızlı davranan Aminu topu ağlara yolladı. 2-1
81. dakikada Aminu'nun ortasında Samidio arka direkte zor pozisyonda vurdu ve topu ağlara yolladı. 2-2

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...