Tgrt Haber
27 Aralık 2021 12:22

Galatasaray kalecisi kim olacak? Yeni transfer Okan Kocuk mı İrfan Can Eğribayat mı? İşte en çok konuşulan isimler!

Muslera, Galatasaray Sivasspor maçı sırasında takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak sakatlanmasının ardından gözler ''Galatasaray kalecisi kim olacak? Muslera ne zaman dönecek?'' sorularına çevrildi. Peki İrfan Can Eğribayat Galatasaray kalecisi mi olacak? Okan Kocuk kimdir? İşte ihtimaller...

Galatasaray kalecisi kim olacak? Yeni transfer Okan Kocuk mı İrfan Can Eğribayat mı? İşte en çok konuşulan isimler!
galatasaray,,muslera,,okan kocuk,,futbol,,irfan can eğribayat,

Galatasaray kalecisi Muslera Süper Lig 16.haftasında gerçekleşen Sivasspor maçında takım arkadaşı Luyindama ile çarpıştı. Tecrübeli kaleci darbeyi aldıktan hemen sonra sağlık ekiplerini sahaya çağırıldı ve ilk bulgulara göre yırtık tespit edildi. Muslera'nın saha antrenmanlarına 12 hafta sonra başlayabileceği öğrenilirken tekrar form ve kondisyon tutturması için daha fazla süreye ihtiyaç olabileceği iddia edildi. Böylece gözler Süper Lig devre arası başlarken ''Galatasaray kalecisi kim olacak?'' sorusuna çevrildi. Galatasaray yönetiminin listesinde bulunan Galatasaray kaleci transferi için en güçlü isimler. 

GALATASARAY KALECİSİ KİM OLACAK? 

Galatasaray’ın kalecisi Muslera için Galatasaray ''Fernando Muslera'nın bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır'' açıklamasını yaptı. Ara transfer dönemi yaklaşırken yönetim kaleci pozisyonu için görüşmelere başladı. 

Galatasaray devre arası transferi için Giresunspor'a kiralık gönderdiği kalecisi Okan Kocuk isminde karar kıldı. Okan Kocuk transferi ile ilgili Karadenizli ekiple görüşmelere başlandı. Galatasaray Süper Lig ikinci yarısında liderlik mücadelesine dahil olabilmek için güçlü isimlerle görüşüyor. 

Galatasaray kalecisi kim olacak? Yeni transfer Okan Kocuk mı İrfan Can Eğribayat mı? İşte en çok konuşulan isimler!

OKAN KOCUK KİMDİR? 

Okan Kocuk 27 Temmuz 1995 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Mustafakemalpaşaspor'da başlayan Okan Kocuk 2008'de Bursaspor altyapısında yer aldı. Profesyonel futbol kariyerine 2015 yılında Bursaspor’da başladı. 2016-17 sezonunda 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'a kiralık olarak gönderildi. 2019-20 sezonunda Süper Lig takımlarından Galatasaray'la 4 yıllık sözleşme imzaladı. Okan Kocuk günümüzde 9 Temmuz 2021 tarihinde Giresunspor'a kiralık gönderdi. 

İRFAN CAN EĞRİBAYAT GALATASARAY KALECİSİ Mİ OLACAK? İRFAN CAN EĞRİBAT KİMDİR? 

Galatasaray kalecisi Muslera’nın eksikliğinde yönetim İrfan Can Eğribayat ismini de gündemine aldı. Göztepe’de forma giyen İrfan Can Eğribayat için 2-3 milyon rakamların konuşması yönetimin geri durmasına neden oldu. İrfan Can Eğribayat 30 Haziran 1998 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2007 yılında Adanaspor altyapısında başladı. Profesyonel kariyerine Eğribayat 2014'te kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi.

İrfan Can Eğribayat günümüzde Göztepe’de forma giyiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...