Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2015 01:43

Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray KAP'a gönderdiği yazı ile Prandelli ve yardımcılarına toplam 2.9 milyon euro ödeyeceğini bildirdi.

Galatasaray KAP'a bildirdi
galatasaray, galatasaray prandelli, prandelli

Galatasaray Kulübü, görevine son verilmesinin ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan çalıştırıcı ve yardımcılarına toplam 2 milyon 990 bin avro ödenmesi konusunda anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve Vincenzo Di Palma tarafından Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ aleyhine CAS nezdinde açılan davalarda taraflar arasında uzlaşmaya varılarak, Prandelli ve yardımcılarına toplam 2 milyon 990 bin avro ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Tüm ödemeler yapıldıktan sonra, CAS nezdinde askıya alınan davalar konusunda, davacılar tarafından CAS'a bildirim yapılarak davalar sona erdirilecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...