Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2021 13:19

Aslan ağır yaralı! Maç Sonucu: Kayserispor 3-0 Galatasaray

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Cimbom, rakibine 3-0 yenilerek kötü gidişe dur diyemedi. Ev sahibi ekibin gollerini Thiam(2) ve Emrah Başsan kaydetti. Bu sonuçla Kayserispor puanını 10 yaptı. Sarı-kırmızılı takım ise 8 puanda kalarak zirveden daha da uzaklaştı.

Aslan ağır yaralı! Maç Sonucu: Kayserispor 3-0 Galatasaray
galatasaray,futbol,Süper Lig,Kayserispor

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Cimbom, rakibine 3-0 yenilerek kötü gidişe dur diyemedi. Ev sahibi ekibin gollerini Thiam(2) ve Emrah Başsan kaydetti. Bu sonuçla Kayserispor puanını 10 yaptı. Sarı-kırmızı takım ise 8 puanda kalarak zirveden daha da uzaklaştı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu evinde harika bir oyunla devirdikten sonra ligde gösterilen kötü performans taraftarları kızdırdı. Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında skoru koruyamayan ve 1 puanla yetinen Galatasaray, Alanyaspor'a da evinde 1-0 kaybetmişti. Sarı-kırmızılıların kazanamama serisi 4 maça çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada başlama vuruşunun ardından topu iyi taşıyan Cardoso'nun ortasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Emrah Başsan'ın vuruşunda, top auta çıktı.

16. dakikada hızlı gelişen Galatarasay atağında Oğulcan Çağlayan'ın sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez gönderdiği sert şutta, kaleci Lung meşin yuvarlağı kornere çeldi.

24. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda rakiplerinden arasından iyi yükselen Mustafa Muhammed'in kafa vuruşunda, sağ direk dibinde pozisyon alan Hosseini son anda topu kornere çelmeyi başardı.

39. dakikada sağ taraftan Mensah'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde uygun pozisyonda topla buluşan Thiam'ın sert şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

45. dakikada Mensah'ın pasında sağ çaprazda topla buluşan Emrah Başsan'ın şık vuruşunda meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara gitti: 2-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

51. dakikada ceza sahası içerisinde yüksekten gelen topa röveşata yapmak isteyen Thiam'dan seken top Yedlin'den döndü. VAR odasından gelen uyarı sonucu pozisyonu inceleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu, topun Yedlin'in koluna çarptığı gerekçesiyle penaltı kararı verdi.

53. dakikada penaltıyı kullanan Thiam, meşin yuvarlağı Muslera'nın sağından filelerle buluşturdu: 3-0.

63. dakikada Yedlin'in pasında ön direkte topu kontrol eden Mustafa Muhammed'in dönerek yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

88. dakikada Ömer Bayram'ın kullandığı serbest vuruşta Mustafa Muhammed'in kafayla indirdiği topla altı pas içerisinde buluşan Nelsson'un vuruşunda top auta gitti.

Karşılaşma Yukatel Kayserispor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

GALATASARAY LİGDE 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Süper Lig'e Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleri ile başlayan Galatasaray daha sonra oynadığı 4 lig maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Ligde ilk yenilgisini 5. haftada Alanyaspor karşı alan sarı-kırmızılılar bu müsabaka ile birlikte ikinci kez yenildi.

Süper Lig'de sezona Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleri ile başlayan Galatasaray daha sonra oynadığı maçlarda 3 puan alamadı. Sırasıyla Kasımpaşa ve Trabzonspor ile berabere kalan Aslan, daha sonra da Alanyaspor ve Kayserispor'a mağlup oldu. Galatasaray Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi konuk edecek.

GALATASARAY'DA 6 DEĞİŞİKLİK

Süper Lig'in 6. haftasında Yukatel Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, son oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçına göre 6 değişiklikle sahaya çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 yenildikleri mücadelede sahaya sürdüğü 11'de 6 değişikliğe gitti.

Sarı-kırmızılı ekipte Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Luyindama, Berkan Kutlu, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Morutan'ın yerine Alpaslan Öztürk, Mustafa Muhammed, Assunçao, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılıç, Feghouli 11'de şans buldu. Galatasaray sahaya Muslera, Yedlin, Alpaslan Öztürk, Nellson, Van Aanholt, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılıç, Taylan Antalyalı, Feghouli, Assunçao, Mustafa Muhammed 11'iyle çıktı.

ASSUNÇAO VE OĞULCAN 11'DE

Terim, geçtiğimiz hafta maç kadrosuna aldığı yeni transfer Assunçao'yu ilk kez ilk 11'de şans tanırken, Oğulcan Çağlayan da 11'de sahaya çıktı. Öte yandan Luyindama'nın yerine savunmada Alpaslan Öztürk, ilk 11'de forma giydi.

DİAGNE KADRODA

Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosuna alınmayan Diagne, Kayserispor maçı kadrosuna alındı. Galatasaray'ın yedek kulübesinde Fatih Öztürk, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Ömer Bayram, Morutan, Kaan Arslan, Luyindama, Atalay Babacan, Aytaç Kara, Diagne yer aldı. Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Halil Dervişoğlu, yoğun fikstürde sakatlık sorunu yaşamamaları adına riske edilmeyerek Kayserispor maçı kamp kadrosuna dahil edilmemişti.

KAYSERİPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son maçın kadrosunda 3 değişiklik yaptı. Karaman, Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenildikleri maçın 11'inden Yasir Subaşı, Gökhan Sazdağı, Ramazan Civelek'in yerine Hosseini, Carole, Cardoso'ya ilk 11'de şans verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...