Tgrt Haber
24 Mart 2014 20:12

Galatasaray Kulübü'nden "istifa" açıklaması

Mehmet Cibara istifa etti. Ünal Aysal tarafından yapılan açıklamada Cibara'nın istifasının kabul edilmediği belirtildi.

Galatasaray Kulübü'nden "istifa" açıklaması
Galatasaray Kulübü'nden istifa açıklaması,ünal aysal,Mehmet Cibara istifa etti,

Galatasaray Kulübü'nde yönetim kurulu üyesiMehmet Cibara istifa etti. Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Cibara'nın bir istifa mektubu kaleme aldığını ve yönetim kuruluna ilettiğini söyledi.  Cibara'nın istifa gerekçesini bilmediğini aktaran Ergün, "Mehmet Cibara'nın istifa mektubu yönetim kuruluna ulaştı. Arkadaşımızın istifası, gelecek hafta yapacağımız toplantıda görüşülecek" dedi.  Galatasaray Kulübü'nde yönetim kurulu üyesi Mehmet Cibara'nın istifası, başkan Ünal Aysal tarafından kabul edilmedi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, bugün bazı medya organlarında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara hakkında bir takım haberler ve iddiaların yer aldığı, Cibara'nın da başkan Ünal Aysal'ın elini rahatlatmak amacıyla istifa kararı verdiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:  
"Sayın Mehmet Cibara, basında kendisini suçlayıcı bazı yazıların çıkması üzerine, başkanımızın elini rahatlatmak adına bir istifa mektubu yazmıştır. Ancak bu talep, Sayın Ünal Aysal tarafından kabul edilmeyerek işleme konulmamıştır. Mehmet Cibara, yönetim kurulundaki görevine devam etmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...